HIRDETÉS BEZÁRÁS

18 rémisztő horror filmes kulisszatitok, amitől össze fogod tojni a bokádat

🔥 2 hozzászólás

  Kedvenc horror filmjeink önmagukban is számtalan ijesztő pillanatot okoztak már nekünk, ám akadnak olyan alkotások, melyeknek még a forgatását is számtalan bizarr, olykor megmagyarázhatatlan jelenség övezte.

  HIRDETÉS

  Az alábbi listán most a legismertebb ilyen horror filmes ,,parajelenségekből” és kulisszatitkokból gyűjtöttünk össze 18 roppant felkavaró eseményt.

  1. 1 A Poltergeist – Kopogó szellem című film medencés jelenetéhez valódi emberi csontvázakat használtak.


  2. 2 A texasi láncfűrészes mészárlás című film vacsora-jelenetében Gunnar Hansen (Bőrpofa) véletlenül tényleg levágta Marilyn Burns ujját, mert fáradt volt és nem figyelt oda kellően.


  3. 3 A 2005-ös Rettegés háza című film forgatása idején a stáb tagjai rejtélyes módon minden nap felébredtek hajnali 3 óra 15 perckor, épp akkor, amikor Ryan Reynolds karaktere is a filmben.


  4. 4 A Kampókéz című filmben Tony Todd száját valódi darazsakkal tömték tele.


  5. 5 A Démonok között című film forgatásának első napja után Vera Farmiga színésznő rejtélyes karmolásokra lett figyelmes a bőrén.


  6. 6 Az Alien című film ominózus ,,mellkasos” jeleneténél a színészeket nem avatták be, hogy mi is fog történni pontosan, így ebben a jelenetben az ő valódi félelmeik és reakcióik kerültek rögzítésre.


  7. 7 Shelley Duvallra olyan hatással volt a Ragyogásban nyújtott alakítása, hogy évekig depresszióval és érzelmi zavarokkal küzdött utána.


  8. 8 A Motel című film forgatókönyvének ötlete egy thaiföldi weboldal alapján született, amin az emberek fizethetnek azért, hogy megkínozzanak másokat.


  9. 9 A Poltergeist – Kopogó szellem című film forgatása közben Oliver Robins (Robbie) valóban fuldokolni kezdett a robot bohóc okozta ijedtségtől, és a stábnak – köztük Steven Spielbergnek – le sem esett, hogy mi is történik pontosan, amíg a kis srác lilulni nem kezdett.


  10. 10 A színész, aki a radiológus asszisztensét játszotta az Ördögűző című filmben, egy elítélt gyilkos volt, aki a 70-es évek végén megölte és feldarabolta a homoszexuális embereket.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Hihető történetek. Én nem ismerem ezeket a filmeket, de ezek a sztorik kamunak tűnnek hogy még ijesztőbbek legyenek a filmek. 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.