HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TV

12 érdekes tény az Agymenők című sorozatról, amit még a legnagyobb rajongók sem tudtak

  Nehéz elhinni, de az Agymenők című tévésorozat első epizódját 2007. szeptemberében adták le a tévében, 12 évaddal és több mint 250 epizóddal később pedig kevés olyan ember van a világon, aki sosem hallotta még Sheldon Cooper nevét. Hiába azonban a rengeteg epizód, számtalan olyan apró részlet és érdekesség van, amit talán még a legnagyobb rajongók sem ismernek.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál alaposan utánajártunk ennek a kiváló sorozatnak, hogy összegyűjthessünk nektek néhány olyan kevésbé ismert tényt, ami valószínűleg nagy meglepetésként ér.

  1) Amikor Penny belemegy, hogy kimenjen Leonarddal a „Lépésről lépésre” című 100. epizódban, akkor ugyanazt a pólót viseli, mint az első részben, amikor találkozott vele.

  Penny pólója

  2) Jim Parsons (a Sheldon Cooper-t alakító színész) tényleg tudja, hogyan kell tereminen, Sheldon kedvenc hangszerén játszani. Kevés ember képes erre, tekintve, hogy ez egy nagyon bonyolult eszköz, amit 1919-ben találtak fel.

  3) A sorozat rajongói között van egy elmélet Sheldon pólójának a színéről. Úgy gondolják, hogy a pólójának a színe jelöli a hangulatát. A piros szín például azt jelenti, hogy dühös, a lila, hogy szeretetet érez valami iránt, a zöld pedig nyugalmat és önbizalmat sugall. A sárga a félelem, a kék a szánalom, a világoskék a remény, a narancs pedig a vágyódást jelenti.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Agymenők tény

  4) Sheldon népszerű altatódalának („Soft Kitty”) szövege egy ausztrál tanár, Edith Newlin munkája még az 1930-as évekből. Lányai egyébként beperelték a sorozatot szerzői jogok megsértése miatt.

  5) Leonard szemüvegében valójában nincs lencse, mivel forgatás közben a visszatükröződő fény tönkretette a felvételeket.

  Penny táskája

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6) A sorozatokban szereplő színészek gyakran cserélik a különféle divatkiegészítőiket, de Penny több évadon keresztül ugyanazokat a táskákat hordta, és majdnem mindegyik hasonlított is egymásra.

  7) Sheldon és Leonard valójában a híres amerikai színészről és producerről, Sheldon Leonard-ról kapták a nevüket.

  8) A be nem mutatott pilot (nulladik) epizódban Wolowitz és Koothrappali nem léteztek, Penny és Leslie Winkle-t pedig más színészek játszották. Penny neve egyébként ekkor még Katie volt.

  Villám utalás

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9) Sheldon a kedvenc szuperhősére, a Villámra utaló pólót viselt a sorozatban, mire a Flash – A Villám című sorozat Cisco Ramon nevű karakterén egy Agymenőkre utaló póló jelent meg.

  10) Minden epizód tudományos elvek, elméletek és kísérletek után kapta a nevét, leszámítva az első epizódot, amit simán Pilot-nak hívtak.

  11) Az alkotóknak nem volt ötletük, hogy mi legyen a neve a sorozatnak, ezért egyszerűen „Penny, Lenny és Kenny”-nek hívták. Később kapta meg az Agymenők, vagy angolul The Big Bang Theory nevet.

  12) Raj lakása, illetve Howard és Bernadette háza soha nem jelenik meg ugyanabban az epizódban, mivel valójában ugyanaz a díszlet.

  Hasonló lakások és házak

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

8 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • De kitörölném a köztudatból ezt a: "dolgok, amit biztosan nem tudtál erről meg arról" fogalmat az emberek fejéből. Mert ki vagy te (ne vedd személyeskedésnek, általánosságban írom), hogy megmondd és tudd, ki mit tud az adott dologról? 2020-ban az internet világában bárki megtalál bármit, ha akarja. 
 • "Amikor Penny belemegy, hogy kimenjen Leonarddal" magyarul meg én tudok rendesen, mi? A "going out" kifejezés baromira nem azt jelenti, hogy kimenni...
 • "kevés olyan ember van a világon, aki sosem hallotta még Sheldon Cooper nevét"Most hallom először, no para...
  • 9,814
   Rendszeres látogatóKommentkirályTörzsvendégBeszélgetésindító10 hozzászólás
   nagymuter sem ismeri :)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.