HIRDETÉS BEZÁRÁS

15 érdekes részlet a híres filmekben, amit biztosan nem vettél észre korábban

Ha film rajongó vagy, és Te is szereted a lehető legmélyebben beleásni magad a leghíresebb kultuszfilmek világába, akkor jó hírünk van: a lehető legjobb helyen jársz.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál ugyanis most olyan érdekességeket és furcsaságokat gyűjtöttünk össze, amiket valószínűleg még a legnagyobb rajongók sem vettek észre a kedvenc filmjeikben.

  1. 1 Az egyébként is vékony Adrien Brody 14 kilogrammot fogyott, hogy eljátszhassa Szpilman szerepét a 2002-es „A zongorista” című filmben. A színész 6 héten keresztül csak két kemény tojást evett reggelire, egy szelet csirkemellet ebédre, és egy kevés halat vagy csirkét pároltzöldségekkel vacsorára. A súlya 58 kg volt. (188 cm magas)


  2. 2 A Halálos fegyver első részének forgatásánál a kábítószer-csempészek otthonában játszódó jeleneteket a rendező, Richard Donner otthonában forgatták, hogy így spóroljanak a film költségvetésén.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 A Mátrix – Újratöltve című filmben a cukorka, amit az orákulum eszik, egy újabb piros pirula.


  4. 4 A Halálos iramban 7. részében a kórházas jelenetnél Dwayne Johnson magát nézi a tévében, ahogy amerikai focizik.


  5. 5 A sötét lovag (2008) című filmben egy szívszorító utalás található, amit az elhunyt Heath Ledger készített a lányának: az ápoló ruháján a „Marilda” névtábla olvasható, ez pedig Ledger lányának neve a valóságban.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 A Blues Brothers (1980) forgatása közben John Belushi kokainfüggősége olyan súlyos volt, hogy az Universal Studios azt is beleszámolta a film költségvetésébe.


  7. 7 Joaquin Phoenix csak improvizálta a 2000-es Gladiátor című filmben elhangzott „Nem vagyok irgalmas” mondatot.


  8. 8 Az Eredet (2010) című filmben Ariadne kénytelen volt a jegyzettömb hátuljára rajzolni a labirintust, ami alapján végül beválogatták a csapatba, mivel az egyébként kockás lapú jegyzettömbre rajzolt labirintus megzavarta volna a nézőket.


  9. 9 A Toy Story (1995) című mesefilm készítése közben az írók fa távlákra ragasztották a cipőjüket, hogy segítsék a kreatív csapatot az ugráló játékfigurák animálásában.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 A Kung Fu Panda (2008) című film jelenétben a falon egy rajz látható Kai-ról, aki csak a Kung Fu Panda 3-ban (2016) tűnik fel.


  11. 11 A Batman visszatér (1992) című filmben Selina Kyle szemüvege utal rá, hogy belőle lesz a Macskanő.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 A Harry Potter és a Halál ereklyéi II. részében láthatjuk, ahogy Voldemort ruhája egyre inkább kifakul, minél több horcruxot pusztítanak el.


  13. 13 Az 1979-es Alien című film promóciós képein Sigourney Weaver egy WC-ülők mellett állva pózol.


  14. 14 A John Wick című filmben, amikor a főhős feleségét, Helen-t említik, midig van egy százszorszép a képen. Ez nem véletlen: Helen a halála előtt ugyanis egy Daisy nevű kutyát adott Johnnak. A „daisy” angolul „százszorszépet” jelent.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  15. 15 A Star Trek (2009) című film szerint a napjainkban is használt kézszárítók a jövő űrhajóinak szerves részét képezik.


  16. 16 Az 1983-as Sebhelyesarcú című filmben láthatjuk, ahogy Tony Montana megeszi a citromot, amit egyébként a halas vacsora utáni kézmosáshoz kell használni. Ez egy utalás rá, hogy mennyire szegény volt gyerekkorában, és soha nem volt része a gazdagok szokásaiban.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.