HIRDETÉS BEZÁRÁS

14 színész, akiket kirúgtak a forgatás alatt, és másokkal helyettesítették

  Hiába vagy híres hollywoodi szupersztár, aki kevés castinggal kerül be egy forgatásra, önmagában még ez sem garancia a sikerre. Előfordul ugyanis, hogy a közbejön egy váratlan probléma, vagy a rendezők gondolják meg magukat annyira, hogy úgy döntenek, a híres sztárokat inkább másokkal helyettesítik. Az ilyen kellemetlen helyzetektől még Kidman, Gosling vagy Stallone sincs védve.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 14 híres színészt gyűjtöttünk össze, akik bár sikerrel megkapták a különféle szerepeket, végül mégis el kellett hagyniuk a forgatást és másokkal helyettesítették őket.

  1. 1 Sylvester Stallone – Eddie Murphy

   1644007217 screenshot 16

   A "Beverly Hills-i zsarut" eredetileg Sylvesternek kellett volna játszania, de a színész túlságosan ragaszkodott hozzá, hogy kevesebb humor és több akciójelenet legyen a filmben, ezért egyszerűen kirúgták, és Murphy váltotta fel a helyét.

  2. 2 Megan Fox – Rosie Huntington-Whiteley

   1644006956 screenshot 8

   Megan okkal hagyta abba a Transformers filmekben történő szereplést. A 3. részben a rendező arra kérte őt, hogy hízzon 3-4 kilogrammot, illetve barnuljon le a szerephez illően, mire Megan nagy botrányt kavarva végül távozott a produkcióból.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Robert Downey Jr – George Clooney

   1644006957 screenshot 7

   A "Gravitácói" filmet eredetileg Roberttel kezdték forgatni, de néhány forgatási nap után Alfonso Cuarón rendező rájött, hogy a színész stílusa egyszerűen nem illik ehhez a filmhez, ezért végül Clooney váltotta őt.

  4. 4 Ryan Gosling – Mark Wahlberg

   1644006952 screenshot 6

   Ryan annyira beleélte magát a "Komfortos mennyország" című film szerepébe, hogy meghízott, mivel úgy érezte, hogy ez jobban passzolna a karakteréhez. A rendező azonban ezt nem értékelte, és Wahlberggel helyettesítette őt.

  5. 5 Anne Hathaway – Katherine Heigl

   1644007018 screenshot 5

   A "Felkoppintva" című filmben Anne-nak kellett volna játszani, de amikor tudomást szerzett a szülés jelenetről, összeveszett a rendezővel és otthagyta a forgatást. Heigl vette át a helyét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Nicole Kidman – Jodie Foster

   1644007015 screenshot 1

   Kidman csaknem három hétig vett részt a "Pánikszoba" című film forgatásán, de a korábban forgatott Moulin Rouge című filmben szerzett térdsérülése annyira súlyos volt, hogy nem tudta folytatni a forgatást. Foster lépett a helyére.

  7. 7 Stuart Townsend – Viggo Mortensen

   1644007003 screenshot 2

   Aragornt eredetileg egy teljesen másik színész alakította volna, de a "Gyűrűk Ura" rendezője egyetlen forgatási nap alatt rájött, hogy Townsend túl fiatal ehhez a szerephez, ezért végül Mortensen lépett a helyére.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.