HIRDETÉS BEZÁRÁS
Filmek és TV

11 új thriller sorozat, amitől libabőrös leszel, de akkor sem tudod abbahagyni a nézését

  Minden évben rengeteg új film és sorozat debütál. Egyszerűen lehetetlen mindet nyomon követni, ezért olykor akaratlanul is elkerül minket egy-két olyan remekmű, amikkel egyébként rendkívül jól szórakoznánk. Ebben a cikkben most olyan új thriller sorozatokat ajánlunk, amik a megjelenésük után azonnal hatalmas rajongótábort szereztek maguknak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál szeretjük a fordulatokkal teli filmeket és sorozatokat, melyek az elejétől a végéig lebilincselik a figyelmünk. A most következők pedig éppen ilyenek.

  11 Chapelwaite, 2021

  Chapelwaite
  • IMDb besorolás  – 7,2

  A Stephen King „Jerusalem’s Lot” című novelláján alapuló sorozat az 1850-es években játszódik. A történet pedig egy katonaszázadosról szól, aki három gyerekével visszaköltözik szülőházába egy kisvárosba, miután a felesége meghal. Idővel a férfi azonban felfedezi családja aljas történetének titkait, és szembeszáll a sötétséggel, ami családját generációkon keresztül megmételyezte.

  10 Újságoslányok (Paper Girls), 2022

  Paper Girls
  • IMDb besorolás  – 7,2

  Az időutazásról szóló filmekben és sorozatokban általában a szereplők a távoli jövőből utaznak vissza, hogy elmondják, milyen rossz ott az élet, és mennyi mindent kell megváltoztatni a jelenben. Az Újságoslányok című sorozatban azonban épp ellenkezőleg történik: 1988-ból 4 tinédzser utazik előre az időben, egészen 2019-ig, ahol találkoznak az érett önmagukkal, miközben megsértik az időutazás minden létező szabályát.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Mise éjfélkor, 2021

  Midnight Mass
  • IMDb besorolás  – 7,7

  Ez a minisorozat nem fedi fel azonnal minden titkát, de az utolsó jelenet után hosszan elgondolkodtat. A cselekmény szerint a börtönbüntetését letöltött főhős visszatér a szülővárosába, egy félreeső szigetre. Ezzel egy időben új pap érkezik oda a régi, idős pap helyére. A lelkész érkezésével csodák és tragikus események kezdődnek a szigeten, ami viszályt gerjeszt a sziget összetartó közösségében.

  8 The Resort, 2022

  The Resort
  • IMDb besorolás  – 7,3

  A 10 évnyi házasság alatt Emma és Noah annyi problémát halmozott fel, hogy úgy döntöttek, megszabadulnak tőlük egy romantikus üdülőhelyen töltött nyaralás keretein belül. Pihenés és kikapcsolódás helyett azonban a dzsungelben találják magukat, ahol Emma megtalálja egy 15 éve itt eltűnt fiatalember mobiltelefonját. Noah-val együtt nyomozni kezdenek, és rájönnek, hogy nem a srác volt az egyetlen, aki eltűnt erről az üdülőhelyről.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  7 Yellowjackets, 2021

  Yellowjackets
  • IMDb besorolás  – 7,9

  Egy középiskola női focicsapatának repülőgépe lezuhan Ontario erdőségeiben. A túlélők megpróbálnak továbbra is életben maradni, illetve hazatalálni. A sorozatot 7 Emmy-díjra is jelölték, a második évadban pedig már olyan világsztárokat is felsorakoztat, mint a Gyűrűk urából ismert Elijah Wood.

  6 Fekete madár, 2022

  Black Bird
  • IMDb besorolás  – 8,2

  A James Keene emlékiratai alapján készült, igaz történeten alapuló Black Bird című sorozat még a kritikusok körében is nagyon elismerést vívott ki, egyben 2022 legtöbbet bírált krimisorozatává vált. Középpontjában egy 10 éves büntetésre ítélt fiatal, egykori amerikai focis sztár rab áll, akinek felajánlják, hogy ha egy feltételezett gyilkoshoz közel kerül és kihúz belőle egy vallomást, akkor szabadon távozhat.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.