HIRDETÉS BEZÁRÁS

10 színész és színésznő, akik bármire készek voltak a hőn áhított szerep kedvéért

Te mit tennél meg azért, hogy valóra váltsd az álmaid?
Szólj hozzá

  Az ember sok mindenre képes azért, hogy előrébb léphessen a karrierjében. Egyesek a szabadidejüket áldozzák fel ezért, másoknak a családi életük látja kárát a túlzott munkamániának, a színészek pedig sokszor még ennél is messzebbre mennek.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most olyan színészeket gyűjtöttünk össze, akik bármire készek voltak egy-egy szerep kedvéért, a fáradozásuk pedig nem volt hiábavaló, hiszen az egész világ megismerte őket, sőt, sokan közülük még Oscar-díjat is kaptak a példátlan alakításukért.

  10 Az írónő Anne Rice nem volt elragadtatva azért, hogy Tom Cruise kapta meg Lestat szerepét az Interjú a vámpírral című regény filmadaptációjában. Cruise-t láthatóan bántotta ez a kritika, és úgy döntött, hogy nemcsak a regényt, hanem Rice összes könyvét is figyelmesen elolvassa, megtanul zongorázni, lefogy, és körbeutazza Párizst, hogy egy kicsit közelebbről is megismerhesse Lestat hedonista életmódját.

  Színészek filmek 010
  Warner Bros.

  Az erőfeszítése nem volt hiábavaló: az írónő később elismerte, hogy Cruise kiváló munkát végzett a szereppel.

  9 A szoba című film főszerepére készülve Brie Larson pszichiáterekkel beszélgetett, ráadásul egy hónapig egyedül, a külvilágtól elzárva élt egy házban, ahol a karaktere nevében naplót vezetett az életéről. A forgatás megkezdése előtt a színésznő 3 hétig rendszeresen találkozott a filmben fiát alakító Jacob Tremblay-jel: együtt töltötték az időt, sokat beszélgettek és játszottak, hogy jobban megismerhessék egymást és jobban tudják hozni a különleges anya-fiú kapcsolatot a filmben.

  Színészek filmek 009
  Element Pictures
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Egy órával a Mágus című film meghallgatása előtt Jessica Biel vett egy 19. századi ruhát és abban ment el a castingra.

  Színészek filmek 008
  Yari Film Group Releasing

  „És bejött!” – emlékezett vissza Jessica. „Úgy voltam vele, hogy vagy tetszeni fog nekik, vagy kinevetnek. Úgy döntöttem, hogy nem érdekel – minden tőlem telhetőt megteszek. Amikor beléptem, volt egy enyhe döbbenet, aztán a rendező így szólt: Hála Istennek, legalább a jelmezre már nem kell költeni.”

  7 A Túl a barátságon című film castingja közben Anne Hathaway azt hazudta a rendezőnek, hogy kiválóan lovagol. Valójában azonban Anne soha nem ült még lovon. A színésznő persze nem hagyta cserben a rendezőt, és még a forgatás megkezdése előtt megtanult igen magas szinten lovagolni.

  Színészek filmek 007
  Focus Films
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 A Thor: Szerelem és mennydörgés című film szerepéért Natalie Portmannek 10 hónapig heti 5 edzést kellett lenyomnia, és a nagyszerű színésznő egyetlen edzést sem hagyott ki.

  Színészek filmek 006
  Marvel Studios

  5 A visszatérő című film szerepére készülve Leonardo DiCaprio valódi állattetemekben aludt, befagyott folyókban úszott és nyers bölényt evett.

  Színészek filmek 005
  20th Century Fox

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 3,052
  Létrejött!IgazságosztóKvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásElső reakcióMozinézőTörzsvendégElső bejegyzésCsapatjátékosAlkotóÖregmotorosBejegyzéskészítőBestseller író
  Ez érdekes volt!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.