HIRDETÉS BEZÁRÁS

10 rajzfilmes pillanat, amiről sosem gondoltuk volna, hogy megtörténhet

  A rajzfilmek sokak életének szerves részét képezik. Gyakran még felnőttfejjel is szívesen merülünk el kedvenc gyerekkori szereplőink kalandjaiban, és bár legalább százszor láttuk már őket, sosem unjuk meg a szórakoztató történetüket. Vannak azonban olyan dolgok, amiket még a legnagyobb rajongók sem tudnak a legnépszerűbb rajzfilmekről.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most készítettünk egy szórakoztató listát azokról az alkalmakról, amikor a rajzfilmekben valóra váltak a korábban elképzelhetetlennek tartott pillanatok. Ezt figyeld!

  1. 1 A Rakétacsapat legyőzi Asht és Pikachut


   Mindenki tudja, hogy a Rakétacsapat sosem járt jól, amikor megpróbált ujjat húzni a Palett városból származó fiúval vagy annak barátaival. Azt viszont már jóval kevesebben tudják, hogy a rajzfilm huszadik, "Pokémon the Series: Sun and Moon" című évadában bizony legyőzik Asht és Pikachut.

   Ironikus módon ezt a gazemberekből álló csapat egy Mimikyu nevű pokémonnal teszik meg, ami tulajdonképpen Pikachu bizarr, hátborzongató mása. Ash alig hisz a szemének, amikor legyőzi őt a Rakétacsapat, míg a gazemberek sírni kezdenek örömükben, ami 20 év próbálkozás után igazából nem is csoda!

  2. 2 Plankton megszerzi a herkentyű burger titkos receptjét


   Sheldon J. Plankton folyamatosan próbálja ellopni a herkentyű burger titkos receptjét, erőfeszítései pedig a "Spongyabob – A mozifilm" című filmben teljesednek ki, amikor rájön, hogy van egy Z-terv, amivel még sosem próbálkozott. Planktonnak ezután sikerül megkaparintania a titkos receptet egy időre, de nem örülhet túl sokáig, mert Spongyabob végül visszaszerzi tőle. Így vagy úgy, egy időre legalább megízlelhette a sikert a kis egysejtű.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Mohó Jojó megmenti a napot

   Mindenki emlékszik valószínűleg, hogy a Pindúrpandúrok epizódok mindig úgy értek véget, hogy a szuperhős lányok megmentették a napot. Van azonban a sorozatnak egy "Just Another Manic Mojo; Mime for a Change" című epizódja, amikor a három nővér véletlenül beüt egy baseball labdát Mohó Jojó ablakán, a dühös majom pedig úgy dönt, hogy eldugja előlük és egy kis bújócskát játszik vele. 

   A városban közben eluralkodik a káosz, Mohó Jojó pedig idővel rájön, hogy nem fekszik neki a dajka szerep, ezért végül visszaadja a lányoknak a labdát, ezzel pedig a városban is visszaáll a rend. Az epizód végül a szívecskékkel teli háttér előtt álló gonosz főhőssel ér véget, miközben a narrátor mondja, hogy maga Mohó Jojó mentette meg a napot, amitől láthatóan maga a negatív hős is össze van zavarodva.

  4. 4 Kisagyszony arca láthatóvá válik


   A Pindúr pandúrok egyik legnagyobb rejtélye kétség kívül Bogármester asszisztensének, a csinibaba Kisagyszonynak az arca, ami a sorozat összes epizódjában rejtve volt a kíváncsi nézők elől. Kisagyszony arcát egyedül a sorozat utolsó epizódjában lehet megcsodálni teljes valójában, melyet egyfajta "búcsúajándéknak" szántak a készítők.

  5. 5 Phineas-t és Ferb-et elkapja az anyjuk


   Phineas és Ferb szeret rosszalkodni és őrült dolgokat készíteni a ház körül, miközben a nővérük végig azon van, hogy valahogy bemószerolja őket a szülőknek. A szülők azonban egyszer sem érik tetten a fiúkat, legalábbis a neve alapján is árulkodó "Finally" című epizódig, amikor a szülők rájönnek, hogy az ő autójukat használva építettek repülő autót. A srácok nővére persze repes az örömtől, hiszen a fiúkat egy átnevelő iskolába küldik a szülők, így nem is lehetne boldogabb. Legalábbis az epizód végéig, amíg ki nem derül, hogy csak álmodta az egészet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Gézengúz Guszti elsőnek ér be a célba


   Gézengúz Guszti bénázásai mindig azt a tanulságot hagyták maguk után, hogy csalással sosem lehet nyerni. Legalábbis a Flúgos Futam „Destiny: Ghost Town” című epizódjáig, amikor Gézengúz Guszti elsőnek lépi át a célvonalat kutyájával, Mardellal.

   A versenybírák persze azonnal gyanakodni kezdenek, így végül kiderül, hogy mint mindig, Guszti most is csalt, és egy hatalmas rugót épített, ami segítette őt a győzelemben, így végül elvették tőle a győzelmet. Így vagy úgy, néhány perc erejéig legalább végre győztesnek érezhette magát Guszti.

  7. 7 Gézengúz Guszti elkapja a postagalambot

   Gézengúz Guszti a Flúgos futam című rajzfilm mellett a Süsü keselyűk című mesében is feltűnik kutyájával, ám autó helyett itt már repülővel támadnak. Céljuk egy postagalamb megállítása, azonban minden erőfeszítésük folyamatosan kudarcot vall.

   Egészen a ,,Melyik galambot fogom meg?" című epizódik, amikor a pilótáknak végre sikerül elkapniuk a madarat. A Gézengúz Guszti azonban a mutatvány közben a madárral a kezében a vízbe pottyan, ezért nem tart sokáig a gazember öröme, mivel kis idő múlva süllyedni kezd a vízben a galamb pedig újra elrepül.

  8. 8 A Flintstonék találkozása a Jetsonokkal


   Az 1987-es "A Flintstone család: Kőkorszakik az űrkorszakban" című filmben a kis Elroy épít egy időgépet, aminek köszönhetően elviszi a családtagjait a történelem előtti időben. Itt találkoznak Frédivel és Bénivel, akikkel össze is barátkoznak, majd egy technikai hiba folytán a berendezés a jövőbe küldi a kőkorszakikat, ahol a fejlett technológia miatt váratlan kalandokban lesz részük.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Szilveszter és Csőrike összebarátkozik


   Szilveszter és Csőrike köztudottan ősellenségek, a Baby Looney Tunes című mesében azonban a csecsemőkorukat mutatják be, amikor is kiderül, hogy a sárga madárka és a fekete fehér macska kapcsolata még egészen másképp nézett ki. Ekkoriban ugyanis Szilveszter és Csőrike még elválaszthatatlan barátok voltak, és sajnos a sorozatból sem derül ki, hogy miért váltak később ősellenségekké.

  10. 10 Kenny McCormick leveszi a kapucniját


   Azok a South Park rajongók, akik mindig csak a sorozat epizódjait nézték és sosem látták a "South Park – Nagyobb, hosszabb és vágatlan" című filmet, sosem láthatták Kenny kapucni nélküli fejét, a folyton veszélybe kerülő srác ugyanis kizárólag ebben a filmben veszi le a kapucniját.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.