HIRDETÉS

Így néznek ki a “Feketék fehéren” című film sztárjai ma, 16 évvel a film után

  Vannak olyan filmek, melyek hosszú évek vagy évtizedek után is újra és újra leadnak a tévében, mivel azok története és cselekménye még a századik alkalommal is hangos nevetést vált ki a nézőkből. A 2004-ben megjelent Feketék fehéren című film például éppen ilyen. Bármilyen hihetetlen is, de már 16 év telt el a film premiere óta, szóval joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi történhetett azóta a színészekkel?

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogy mennyit változtak kedvenc színészeink az elmúlt 16 évben, és hogy mi történt velük ezalatt.

  1. 1 Shawn Wayans (Kevin Copeland)

   Shawn Wayans

   Korábban Shawn Wayans-t leginkább a Horrorra akadva című horror-vígjátékokból ismerhettük, ahol egyébként (akárcsak a Feketék fehérenben) a bátyjával, Marlon-nal közösen szerepelt. A két testvérnek azóta is sok közös produkciója volt, Shawn azonban ma már inkább stand-up komikusként vállal élő fellépéseket.

  2. 2 Rochelle Aytes (Denise Porter)

   Rochelle Aytes

   Mielőtt Rochelle Aytes feltűnt volna a Feketék fehérenben, olyan sorozatokban játszott, mint a The Outer Limits és a Szex és New York. 2007-ben feltűnt a Fox Drive című sorozatában, utolsó népszerű alakítása pedig "A megtisztulás éjszakája" című filmben volt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Jaime King (Heather Vandergeld)

   Jaime King

   Jaime King-gel azóta találkozhattunk a Sin City-ben és annak 2014-es folytatásában is, de olyan filmekben is feltűnt, mint például a Csillagok háborúja: Klónok támadása.

  4. 4 Brittany Daniel (Megan Vandergeld)

   Brittany Daniel

   Brittany Daniel-nek nem volt túl sok filmes szerepe az elmúlt 16 évben, ennek egyik oka, hogy majdnem végig, 2006-tól 2015-ig a The Game című sorozatban szerepelt. 2020-ban a "#blackAF" című sorozatban játszik.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 5 John Reardon (Heath)

   John Reardon

   John Reardon csatlakozott a Wayans testvérekhez, melynek eredményeképpen ő is feltűnt a Horrorra akadva 4. részében. Ezt követően feltűnt a Tron: Örökség című 2010-es filmben, majd 2014-ben az Odaát című sorozatban. 2019 óta az osztrák-olasz Hudson & Rex című sorozatban szerepel.

  6. 6 Maitland Ward (Brittany Wilson)

   Maitland Ward

   Miután feltűnt a Feketék fehéren című filmben a színésznőnek több kisebb szerepe is volt különféle televíziós sorozatokban, de később elhagyta a szórakoztatóipart.

  7. 7 Anne Dudek (Tiffany Wilson)

   Anne Dudek

   Anne Dudek pályafutása erősen felfelé ívelt a Feketék fehéren című filmben nyújtott alakítása után. 2006-ban például együtt játszott Morgan Freeman-nel a Szerepszemle című filmben. 2016-ban feltűnt a The Good Neighbor című filmben, 2017-ben pedig Az utolsó ház balra című filmben láthattuk.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

8 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!