2020-ban 14 olyan film vár majd ránk, amit már most tűkön ülve várnak az emberek

Tény és való, hogy az otthoni filmezésnek is meg vannak a maga előnyei, de egy igazi filmrajongó biztos, hogy moziban nézi meg a kedvenceit. Nagy képernyő, tiszta hang és sajátos légkör – mindezek erősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a moziban nézett filmeket sokkal jobban átéljük, mint az otthon, kanapén ülve látott alkotásokat.

2020 kétségkívül remek év lesz a mozizás világában, számos nagyágyú tér vissza, és sok új kasszasiker is debütál. Cikkünkben most összegyűjtöttünk 14 olyan 2020-as mozifilmet, ami egészen biztos, hogy moziba csábítja majd a filmek szerelmeseit. 


 1. 1 Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. február 6.

  Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
  Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
  Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

 2. 2 The Hitman's Wife's Bodyguard (Sokkal több mint testőr 2.)


  • Ország: amerikai-angol
  • Bemutató dátuma: 2020. augusztus 13.

  A rendező, Patrick Hughes folytatja a 2017-ben megjelent és nagy sikert aratott film eseményeit. A bérgyilkos, Darius Kincaid és az ügynök, Michael Bryce ismét keresztezik egymás útját, ám a Ryan Reynolds által alakított főhősnek most a bérgyilkos feleségére kell vigyáznia, egyúttal pedig megmentenie az Európai Uniót egy pusztító számítógépes támadástól.

 3. 3 Nincs idő meghalni


  • Ország: amerikai-angol
  • Bemutató dátuma: 2020. április 2.

  James Bond visszavonult és Jamaicán élvezi a megérdemelt pihenést. De a nyugalom nem tarthat sokáig, egy régi barátja, Felix Leiter a CIA-tól a segítségét kéri. A küldetés egy elrabolt tudós megmentése, ami sokkal ármányosabb ügynek bizonyul, mint azt gondolták, és Bond hamarosan egy veszélyes új technológiával felfegyverzett rejtélyes bűnöző nyomában találja magát.

 4. 4 Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. január 16.

  A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
  Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.
   
  A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

 5. 5 King's Man - A kezdetek


  • Ország: amerikai-angol
  • Bemutató dátuma: 2020. február 13.

  Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt kell futva az idővel megállítsa őket. Fedezd fel, miként született a legelső független hírszerző ügynökség a KING'S MAN – A KEZDETEK-ben.

 6. 6 Artemis Fowl


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. május 28.

  A 12 éves Artemis Fowl felmenői egytől-egyig valóságos bűnözőzsenik. A fiú apja nyomát keresi, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Hűséges komornyikja társaságában Artemis felfedez egy ősi, földalatti civilizációt; egy technológiailag előrehaladott világot, amit tündérek népesítenek be. Miután arra a következtetésre jut, hogy apja eltűnéséhez köze van e titkolózó, zárkózott tündérvilágnak, a ravasz Artemis veszélyes tervet eszel ki – oly veszélyeset, amely végül kockázatos elmeháborúba sodorja a mindenható tündérekkel.

 7. 7 Árok


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. január 9.

  A Kristen Stewart alakította hősnő egy mélytengeri kutatóállomáson dolgozó gépészmérnök. Miután egy hatalmas földrengés elpusztítja a víz alatti laboratóriumot, a tudóscsoportnak meg kell találnia az utat az óceán mélyéről a felszínre, kétségbeesetten harcolva a túlélésért.

 8. 8 Úriemberek


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. január 30.

  Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igen csak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.
  Guy Ritchie, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Sherlock Holmes-filmek rendezője a mozirajongók nagy örömére visszatér a gyökereihez, és a stílushoz, ami annyira jól áll neki, és a színészeinek. A szereplőgárda most is zseniális: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery, Henry Golding.

 9. 9 The Turning


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. január 24.

  A Henry James A csavar fordul egyet című regénye alapján készült filmben egy fiatal tisztségviselő felvesz egy dadát, hogy gondoskodjon unokafivéréről és húgáról. A nőt azonban hamarosan szellemek kezdik kísérteni és rájön, hogy az előző dada is a ház falai közt halt meg. Ezután minden egyre furcsábbá válik.

 10. 10 Wonder Woman 1984


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. június 4.

  A nagy sikert aratott Wonder Woman folytatása ezúttal a 80-as évek hidegháborús korszakába kalauzolja el a rajongókat. Dianának most a korábbinál is nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie Cheetah személyében, de nem marad segítség nélkül.

   

 11. 11 Dzsungeltúra


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. július 23.

  A 20. század elején egy folyami hajóskapitány, Frank (Johnson) segít eljutni egy tudósnak (Blunt) és testvérének a dzsungelbe, hogy megtalálják az Életfát, melyről úgy vélik, gyógyító ereje van. Mindeközben szembe kell nézniük a veszélyes vadállatokkal és egy velük versengő német expedícióval is.

 12. 12 Új mutánsok


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. április 2.

  Öt tizenéves mutánst erőszakkal tartanak fogságban. Miközben szépen lassan felfedezik saját szuperképességeiket, úgy döntenek, hogy mindenáron megszöknek a fogságból. Légkörét és környezetét tekintve észrevehetően különbözik a korábbi X-Men filmektől.

 13. 13 Monster Hunter


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. szeptember 3.

  Natalie Artemis hadnagy (Milla Jovovich) katonákkal együtt teleportál egy veszélyes és hatalmas lények által lakott párhuzamos világba, ahol egy titokzatos vadász megtanítja nekik, hogyan kell elriasztani a szörnyeket. A film a népszerű Monster Hunter videojáték adaptációja, mely mögött Paul Anderson, a korábban Resident Evil filmeken dolgozó rendező áll.

 14. 14 Dolittle


  • Ország: USA
  • Bemutató dátuma: 2020. szeptember 3.

  Robert Downey Jr. remekel az egyik legkedveltebb irodalmi karakter, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb, fenomenális filmváltozatában.

  A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

 

 

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.