18 internetező, aki érdekes részletre lett figyelmes a kedvenc filmjeinkben

Mindannyiunknak vannak olyan kedvenc filmjei és rajzfilmjei, melyeket már legalább kismilliószor láttunk és még mindig ugyanúgy imádjuk őket, mint amikor először néztük őket csodálkozó szemekkel. Hiába azonban a sok előttük töltött óra, még most, sok-sok évvel a megjelenésük után is képesek sokkoló meglepetéseket okozni. Példának okáért össze is gyűjtöttünk néhány olyan meglepő részletet kedvenc filmjeinkből, melyekre a szemfüles internetezők rávezetése nélkül valószínűleg sosem bukkantunk volna rá.


 1. 1 ,,Most vettem csak észre, hogy Terk a Szépség és a Szörnyeteg című mesefilmben megismert Mrs. Potts és társain zenél a Tarzan című mesefilm egyik jelenetében.”


 2. 2 Perselus Piton levédi és a halálfalókra küldi McGalagony varázslatát a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részében.


 3. 3 Túl sok a véletlen egybeesés.


 4. 4 Az Elvitte a víz című mese főszereplője Roddy (akinek a hangját Hugh Jackman adta) a Farkas jelmezét próbálja magához, amikor azon tanakodik, hogy mit vegyen fel.


 5. 5 A Spongya bob című mesefilm Bikinifenék nevezetű víz alatti városban kipufogódobokból készültek a város épületei - ezzel is utalva az óceánok szennyezettségére.


 6. 6 A Hotel Transylvania 2-ben a falon lógó képen Mavis és Jonathan esküvői fotója látható, de mivel Mavis vámpír, ezért nem látható a képen.


 7. 7 Az 1994-es Flintstone család filmben annyira ügyeltek a részletekre, hogy az Universal logó mögött látható Föld bolygón a Pangea szuperkontinens látható.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 8. 8 A Simpson család azon epizódjában, melyben Maggie születésének körülményeit mesélik el, látható róla egy kép a szoba falán, mielőtt még megszületett volna.


 9. 9 Tom az elsők között volt, aki a robotok miatt veszítette el a munkahelyét.


 10. 10 A Zootropolis című mesefilm egyik jelenetében láthatunk egy utalást Keanu Reeves ikonikus, padon szomorkodó képére.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
14
1 hozzászólás, 14 pont

Szólj hozzá!

One comment -

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!