18 internetező, aki érdekes részletre lett figyelmes a kedvenc filmjeinkben

Mindannyiunknak vannak olyan kedvenc filmjei és rajzfilmjei, melyeket már legalább kismilliószor láttunk és még mindig ugyanúgy imádjuk őket, mint amikor először néztük őket csodálkozó szemekkel. Hiába azonban a sok előttük töltött óra, még most, sok-sok évvel a megjelenésük után is képesek sokkoló meglepetéseket okozni. Példának okáért össze is gyűjtöttünk néhány olyan meglepő részletet kedvenc filmjeinkből, melyekre a szemfüles internetezők rávezetése nélkül valószínűleg sosem bukkantunk volna rá.


 1. 1 ,,Most vettem csak észre, hogy Terk a Szépség és a Szörnyeteg című mesefilmben megismert Mrs. Potts és társain zenél a Tarzan című mesefilm egyik jelenetében.”

  © jenpriester / Reddit

 2. 2 Perselus Piton levédi és a halálfalókra küldi McGalagony varázslatát a Harry Potter és a Halál ereklyéi második részében.

  © davidefinitely / Reddit

 3. 3 Túl sok a véletlen egybeesés.

  © ARGOchain / Pikabu

 4. 4 Az Elvitte a víz című mese főszereplője Roddy (akinek a hangját Hugh Jackman adta) a Farkas jelmezét próbálja magához, amikor azon tanakodik, hogy mit vegyen fel.

  © BobBee12345 / Reddit

 5. 5 A Spongya bob című mesefilm Bikinifenék nevezetű víz alatti városban kipufogódobokból készültek a város épületei - ezzel is utalva az óceánok szennyezettségére.

  © todayyearsoldig / Twitter

 6. 6 A Hotel Transylvania 2-ben a falon lógó képen Mavis és Jonathan esküvői fotója látható, de mivel Mavis vámpír, ezért nem látható a képen.

  © TheMissingLettr / Reddit

 7. 7 Az 1994-es Flintstone család filmben annyira ügyeltek a részletekre, hogy az Universal logó mögött látható Föld bolygón a Pangea szuperkontinens látható.

  © KennethPowersIII / Reddit

 8. 8 A Simpson család azon epizódjában, melyben Maggie születésének körülményeit mesélik el, látható a egy kép róla a szoba falán, mielőtt még megszületett volna.

  © mattselman / Twitter

 9. 9 Tom az elsők között volt, aki a robotok miatt veszítette el a munkahelyét.

  © Pupsikan4ik / Pikabu

 10. 10 A Zootropolis című mesefilm egyik jelenetében láthatunk egy utalást Keanu Reeves ikonikus, padon szomorkodó képére.

  © Ismeretlen szerző / Reddit


Hozzászólások

Mit készítsünk?!
Önismeret teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Bejegyzés
Sok-sok szöveg, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!