HIRDETÉS
Film

12 akciódús film, amit nehéz megállítani

  Vannak nézők, akik szeretik az olyan filmeket, amik egészen a stáblistáig a képernyő elé láncolják őket a pattanásig feszült cselekményükkel. Sajnos kevés olyan film és sorozat van, ami valóban annyira minőségi, hogy egy pillanatra sem tudja leállítani a néző, mert fél, hogy kizökken a cselekményből, de a tehetséges rendezők azért időről-időre megörvendeztetnek minket néhány ilyen filmmel.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most összeállítottunk egy listát azokról az utóbbi időben megjelent filmekről és sorozatokról, melyeknek megvan az a varázsa, hogy nemcsak a képernyő elé láncolja a nézőket, de az utolsó jelenetig úgy is érzik, hogy ők maguk is az izgalmas cselekmény részesei. 

  1. 1 Vérvörös égbolt


   A repülőgépet terroristák térítik el, mit sem sejtve arról, hogy az utasok között van egy titokzatos betegségben szenvedő nő és a fia. A nő a gyermeke védelme érdekében bármire készen áll, és ezzel a terroristák sem bírnak el.

  2. 2 Fagypont alatt


   Martin rendőr újonc az osztályon, és az első megbízása részeként a társaival együtt 6 foglyot kell kísérnie egy páncélozott furgonban.Egy elhagyatott ködös úton ismeretlenek támadják meg az autót, a négy rendőr közül pedig csak Martin marad életben, aki bezárkózik a bűnözőkkel teli furgonba és kénytelen együtt dolgozni velük a menekülés érdekében.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 A bosszú nevében


   A főszereplőt mérhetetlen szerencsétlenség éri - az apja meghal egy bűnöző miatt. Elhatározza, hogy bosszút áll, ám ehhez új személyazonosságra lesz szüksége és be kell olvadnia a rendőrségbe. A főszerepet a neves dél-koreai modell és színésznő, Han Seo Hee alakítja.

  4. 4 Oxigén


   A lány felébred, és rájön, hogy nem tudja hol van, kicsoda ő és hogy került oda. Kiderül, hogy ez egy kriogén kamra, aminek nincs kijárata, és az egyetlen, aki a segítségére van, az egy virtuális asszisztens, aki nem árulhat el minden részletet. Az oxigénszint közben vészesen csökken.

  5. 5 Nitram


   A film egy Nitram nevű ausztrál sorozatbűnöző történetét meséli el. A szüleivel élt egy kis ausztrál külvárosban, és hozzászokott már az egyedülléthez. Egyszer azonban a sors úgy döntött, hogy lehetőséget ad neki megtalálni a boldogságot: találkozik a bájos Helennel. De hogyan alakul a kapcsolatuk, és mi lesz ezután?

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Valós történet


   Kid, a világhírű humorista turnéra indult az Egyesült Államokban. Az egyik előadásra a szülővárosában, Philadelphiában kerül sor, és reméli, hogy ott végre találkozhat a testvérével. Az este azonban drámaian megváltoztatja a testvérek életét, veszélyeztetve Kid életét és karrierjét.

  7. 7 Black Box


   Mathieu kezébe kerül egy lezuhant gép fekete doboza. A nyomozást nehezíti, hogy a balesetet szenvedő gép vadonatúj volt. Amikor belevág a nyomozásba, hirtelen elveszik tőle az ügyet, ám a felülről érkező parancsok ellenére Mathieu folytatja a bizonyítékok utáni kutatást.

  8. 8 The Consequences


   Fabiola meglátogatja édesanyját, aki egy távoli kis szigeten él. Az intuíciója azt súgja neki, hogy hamarosan egy olyan balesettel kapcsolatban fog információkat megtudni, ami évekkel korábban teljesen megváltoztatta az életét.

  9. 9 Az utazás


   Az anyagi gondokkal küzdő házaspár egy tóparti házhoz megy pihenni hétvégére. Látszólag minden rendben van velük, de valójában teljesen más terveik vannak egymással. Hirtelen azonban rá kell döbbenniük, hogy nincsenek egyedül és a hívatlan vendégek már a küszöbön vannak.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 Are You Lonesome Tonight?


   A klímaszerelő Xueming véletlenül a tettessé válik egy balesetben, amelyben egy ember meghal, és elmenekül a bűncselekmény helyszínéről. Hamarosan találkozik az özveggyel és bűntudat kezdi gyötörni. Hirtelen lehetőséget kap, hogy jóvá tegye bűnét, majd barátság szövődik közöttük.

  11. 11 The Mad Women's Ball

   The Mad Womens Ball

   Eugénie, egy jómódú családból származó lány, akinek különleges adottsága van: hallja és látja a halottakat. Amikor ezt a rokonai megtudják, egy híres orvos által vezetett pszichiátriai klinikára viszik a lányt.

  12. 12 Intruder


   A fiatal építész, Seo-jin hat hónapja nem tud felépülni a felesége halálából. Szüleinél él, egy lányt nevel. Hirtelen felhívják egy árvaházból, hogy közöljék, megtalálták a húgát, aki több mint 20 éve veszett el egy vidámparkban, és aki miatt egész életében bűntudat gyötörte. A szülők boldogok, de a főszereplő kételkedni kezd a lány csodálatos történetével kapcsolatban.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Ezek is érdekelhetnek

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.