- Spaghettoni (vastag spagetti) 400 g
- Szardínia (tisztítandó) 300 g
- Friss újhagyma 100 g
- Vörös fokhagyma ízlés szerint
- Mazsola (szicíliai fekete) 25 g
- Fenyőmag 20 g
- Olajos szardella (extra szűz olívaolajban) 6 filé
- Szárított csili ízlés szerint
- Extra szűz olívaolaj ízlés szerint
- Finom só ízlés szerint
- Vadon termő édeskömény (vagy édeskömény zöldje) 150 g
- Víz 3 l
- Sáfrány (bibe) 0,5 g
- Víz 200 g
- Zsemlemorzsa (durumbúzából) 150 g
- Paradicsompassata (püré) 30 g
- Extra szűz olívaolaj 40 g
- Fokhagyma (aprítva) ízlés szerint
- Oregánó (szárított) ízlés szerint
- Petrezselyem ízlés szerint
- Szárított csili ízlés szerint
HOZZÁVALÓK (4 személyre)
AZ ÉDESKÖMÉNYHEZ
A SÁFRÁNYOS VÍZHEZ
A ROPOGÓS MORZSÁHOZ
A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK