HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

21 őrült japán találmány, ami a maga módján azért zseniális is egyben

  Ha valamihez, akkor a korszakalkotó, merész, és őrült találmányokhoz aztán nagyon értenek a Japánok. Gondoljatok csak a már-már morbid televíziós vetélkedőikre, vagy a cseppet sem hétköznapi étkezési szokásaikra…egyszerűen mindig és mindenhol igyekeznek egy jó nagy lépéssel a világ előtt járni, ám ez nem megy azért mindig zökkenőmentesen.

  HIRDETÉS

  Az alábbi 21 találmány is pontosan ilyen, és habár mindegyikben van némi potenciál, mégis a világ talán még nem teljesen áll készen rájuk.

  1. 1 Vajreszelő.


   A vajas-doboz használatának megvan a maga hátulütője. Ha például pirítós kenyeret szeretnénk kenni, a morzsás késsel könnyedén telemorzsázhatjuk a vajat, ami nem csak gusztustalan, de könnyebben meg is penészedik ezáltal. Ezzel a roppat mód ötletes találmánnyal ezeknek a kellemetlenségeknek egyszer és mindenkorra vége, ha pedig nem kerülne 12 ezer forintba (!!!) az Ebayen, (tényleg annyi) akkor valószínűleg már rendeltem is volna párat magamnak és a rokonoknak.

  2. 2 Nyakkendő és esernyő, egyben.


   Véleményem szerint azért ez roppant ötletes! Elfoglalt, folyton utazó üzletembereknek például igazi megváltás is lehet.

  3. 3 Szemcsepp-segítő szemüveg.


   A szemcseppentés bizony mostoha egy dolog tud lenni, kicsit olyan, mintha egy kést kéne magunkba szúrnunk és közben tűrnünk mindezt. Kellemetlen, mellé megy…idegesítő az egész. A szemcseppentő szemüveg ezt hivatott – ha nem is megoldani, de legalább – enyhíteni.

  4. 4 Néma karaoke.


   Bárhol is vagy éppen, – akár a metrón, vagy az irodában – csak egyszerűen előkapod, és máris letolhatsz egy komplett Bon Jovi számot úgy, hogy közben a kutya sem sejti, miben is mesterkedsz pontosan.

  5. 5 Hangszórós párna, oldalfekvéshez.


   Titeket is szokott idegesíteni, hogy amikor oldalatokra fekszetek és a fejeteket egy párnára téve próbáltok TV-t nézni, akkor nem halljátok rendesen a műsort az egyik fületekre? Ez a belsejében hangszóróval felszerelt fejpárna, ezt hivatott orvosolni.

  6. 6 Gyorsleves-manusz.


   Unod, hogy a forróvízzel leöntött gyorslevesedet 10 másodpercenként nézegeted, hogy mikor lesz már kész? Ez a kis műanyag manusz pontosan 3 percre van bekalibrálva, ha pedig eléri a kellő hőmérsékletet, – csak úgy, mint  a tészta – egyszerűen leugrik az edényről.

  7. 7 Kocka-görögdinnye.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.