HIRDETÉS
Érdekességek

Így néznek ki napjaink királyi családjainak legfiatalabb leszármazottai

  Kissé furcsa, de a királyok és uralkodók még ma sem csak a Disney-rajzfilmekben léteznek. Napjainkban még mindig több mint 20 királyi család él a világon, és az egyiknek különlegesebb az élete, mint a másiknak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál kíváncsiak voltunk rá, hogyan is néznek ki azok a gyerekek, akik egy nap átveszik majd szüleik helyét, és királyok és királynék lesznek. Ma néhányukat részletesebben is bemutatjuk nektek.

  1. 9 Bourbon Leonóra hercegnő, Spanyolország

   164a455ae99c88a3aa478727f2

   Leonor hercegnő 2005. október 31-én született, és most 14 éves. Ő a legidősebb VI. Fülöp spanyol király 2 lánya közül, aki 2014-ben lépett a trónra, apja lemondása után. 1868 óta ő lesz Spanyolország első királynője.

   A spanyol nyelv mellett Leonor egyébként folyékonyan beszél már angolul, ami mellé, mandarin, francia és arab nyelvet is tanul. Imád fotózni, ezért mindig egy fényképezőgépet hord magánál, amikor utazik.

  2. 8 György herceg, Egyesült Királyság

   8ae4ed5306a021d48fca1b68da

   György herceg Vilmos herceg legidősebb fia. Apja, Vilmos herceg, és nagyapja, Károly herceg után ő a harmadik brit trónörökös. 2013-ban született és most 7 éves.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 7 Esztella hercegnő, Svédország

   7897b45b9f942856d8118f1fd3

   Esztella hercegnő a svéd királyi hercegnő, Viktória legidősebb gyermeke, és édesanyja után a második svéd trónörökös. Teljes neve Estelle Silvia Ewa Mary Bernadotte-Westling. 2012. február 23-án született, és most 8 éves.

   Leendő királynőként már most koncertekre és múzeumokba látogat a kis hercegnő, hogy minél többet megtudjon az országáról és a világról. Szabadidejében főként a természetben tölti az időt, és imád a testvérével játszani.

  4. 6 Erzsébet hercegnő, Belgium


   Erzsébet belga hercegnő 2001. október 25-én született, és most 18 éves. Ő a király legidősebb gyermeke, és bár vannak testvérei, ő az első a sorban, vagyis ő az első számú belga trónörökös, köszönhetően annak, hogy a belga trónöröklési szabályok 10 évvel a születése előtt megváltoztak. Ha trónra lép, ő lesz Belgium első hatalomra jutott királynője.

   Erzsébet imád síelni, de szereti a teniszezést, a búvárkodást és a túrázást is. Szabadidejében zenét hallgat, főz, olvas, és imádja a barátaival tölteni az időt.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS

   A hercegnő hollandul, franciául, németül és angolul is beszél. Tanulmányait az UWC Atlantic Collage-ben végezte, Wales-ben, még 2020 májusában, ősszel pedig beiratkozott a belga Katonai Akadémiára. Sok önkéntes munkát is végez, így például segít a nehézséggel küzdő gyermekeknek, az időseknek, a hajléktalanoknak és a fogyatékos embereknek.

  5. 5 Keresztély herceg, Dánia


   Keresztély herceg 15 éves. Ő a legidősebb gyermeke a dán trónörökösnek Frigyesnek, és II. Margit királynő unokája. Apja után a második trónörökös. Érdekesség, hogy a 16. század óta a dán uralkodók mindig Kereszélynek vagy Frigyesnek nevezik el az elsőszülött gyermekeiket.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu