HIRDETÉS BEZÁRÁS

Ezek az emberek csak azért maradtak életben, mert bekötötték a biztonsági övüket. Nézd meg, milyen nyomokat hagyott a testükön

🔥 6 hozzászólás

  A biztonsági övek által testünkön hagyott zúzódások és sebek bár fájdalmasak tudnak lenni és sokszor életünk végéig elkísérnek, mégis talán ez a legjobb dolog, ami történhet velünk egy súlyos autóbaleset után. A most következő emberek büszkén vállalták a biztonsági övek okozta sérüléseiket, hiszen tudják jól, hogy ha nem kötötték volna be magukat, valószínűleg már nem lehetnének itt közöttünk.

  HIRDETÉS

  A kezdeményezés egyébként az Új-Zélandi Közlekedési Ügynökség kampányának egy része, melynek célja, az új-zélandi utakon történő halálos balesetek számának csökkentése. Statisztikák szerint évente 90 ember (főleg fiatal férfiak) hal meg Új-Zélandon azért, mert nem köti be a biztonsági övét vezetés közben.

  1. 1 Liam Bethell


  2. 2 Kahutia Foster


   ,,Az övek valóban nyomot hagynak a testünkön” – mondja az orvos, Natasha McKay, aki a projekt orvosi hátteréért felel. „Meg fogják menteni az életünk, de nyomot hagynak rajtunk, hogy lássuk, hogy csinálták.”

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Dion Perry


   A kampány az ország egész területén megjelenik majd, főként az autópályák melletti hirdetőtáblákon. Céljuk, hogy minél több ember figyelmét felhívják a biztonsági övek fontosságára.

  4. 4 Dan Mason


   Az Új-Zélandi Közlekedési Ügynökség szeretné megváltoztatni azon férfiak hozzáállását, akik kötelező elem helyett opcionális kiegészítőnek tartják a biztonsági öveket.

  5. 5 Rick Haira


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Dylan Chirnside


  7. 7 Willy Carberry


   2014-ben Willy Carberry kocsija egy nagyfeszültségű tartóoszlopnak ütközött, majd felborult. A férfi csak azért élte túl ezt a szörnyű balesetet, mert bekötötte a biztonsági övét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  8. 8 James McDonald


  9. 9 Will Giles


   ,,Ha nem kötöd be az övet, veszélybe sodrod az életed." - nyilatkozta Will Giles.

  10. 10 James Liberona-Feek


   „Mindig kösd be azt a kib**ott övet” – nyilatkozta James Liberona-Feek,aki reméli, hogy üzenete minél több olyan emberhez jut el, akik azon a véleményen vannak, hogy „velük úgysem történhet ilyen”. A férfi kihangsúlyozza, hogy a sorsunk nemcsak tőlünk függ az utakon: nem csak a saját hibáink vezethetnek végzetes balesetekhez.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

6 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.