HIRDETÉS BEZÁRÁS

A világ legjobb repülőterén a várakozás olyan, mintha Disneylandben lenne az ember

  A reptéren töltött kényelmetlen várakozás általában nem tartozik az utazók kedvenc elfoglaltságai közé, ám a szingapúri Changi repülőtéren még egy 8-10 órás átszállásra várakozás is csak egy röpke pillanatnak tűnhet, hála a világszínvonalú szórakoztatóközponttal felérő kiszolgálásnak, mellyel tényleg olyan érzése van az embernek, mintha Disneyland kellős közepén várná a becsekkolást.

  HIRDETÉS

  A Changi repülőtér idén hatodik alkalommal nyerte el a világ legjobb reptere címet, a cikk végére pedig mindenkinek a napnál is világosabbá válik majd, hogy miért.

  A reptéren kívül és belül is nagy hangsúlyt fektettek a növényekre, ezért több helyen is mini-parkokat alakítottak ki, ahol többek között napraforgók, kaktuszok, pálmafák és orchideák erdejében sétálhatunk egy kellemeset, ha épp kedvünk tartja. A parkok hangulatosságát fokozza, hogy van, ahol repkedő pillangók között sétálhatunk, még a másiknál például egy koi pontyokkal teli tavacska partján relaxálhatunk.

  A reptér kialakításánál persze azokra is gondoltak, akiknek esetleg sok időt kell várniuk az átszállásra, őket szabadtéri medence és jakuzzis koktélbár várja.

  A reptér belsejében különböző témájú installációkkal találkozhatunk, melyek között sétálva az embernek néha olyan érzése támadhat, mintha csak egy mesefilmbe csöppent volna.

  Nem is lenne azonban teljes az öröm saját reptéri mozi nélkül, melyből rögtön kettő is van a Changi repülőtéren, és amelyeknél csak hab a tortán, hogy az utazóknak nem kell fizetniük a vetítésekért, egyszerűen bemennek, leülnek és teljesen ingyenesen nézhetik meg napjaink legújabb mozifilmjeit.

  A reptéren számos játszótér is helyet kapott, hiszen a sokszor türelmetlen és nyűgös gyermekekre is gondoltak a reptér üzemeltetői.

  Külön érdekesség, hogy a szintek közötti könnyebb közlekedés érdekében csúszdarendszereket készítettek, melyeket akár a felnőttek is kedvükre használhatnak.

  A vámmentes reptéri boltok is olyan dizájnt kaptak, hogy garantáltan sose tudjuk elfelejteni, hogy itt jártunk.

  A megfáradt utazókat kényelmes pihenő-övezetek várják.

  Ugye most már érted, hogy miért ez a reptér és annak személyzete nyerte el sorozatban hatodszor a világ legjobb reptere címet?! 😉

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.