HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

9 különleges nő, aki egyáltalán nem hasonlítható másokhoz

  A világon közel 3,8 milliárd nő él, és mindegyikük teljesen egyedi, gyönyörű. Vannak azonban, akik egy kicsit még inkább különböznek a többiektől. Hogy pontosan miben és miért, az mindenkinél eltérő, ám kétség sem fér hozzá, hogy a most következő 9 nőt olyan különleges képességekkel és adottságokkal ruházta fel a természet, ami miatt össze sem hasonlíthatók másokkal.

  HIRDETÉS
  1. 9 A leghosszabb lábak


   Az amerikai Lauren Williams hivatalosan is a világ leghosszabb lábainak tulajdonosa. 190 centiméteres magassága ellenére lábainak hosszúsága eléri a 124 centimétert, vagyis a testének 65%-át. Lauren röplabdázóként kereste kenyerét, míg a Guinness-rekordok bizottsága meg nem találta őt és világhírűvé nem vált. Azóta modellként dolgozik és egyáltalán nem bánja az extra hosszú lábait – kivéve talán, amikor repülőn utazik.

  2. 8 A legvékonyabb derék.


   Pixee Fox - a világ legvékonyabb derekának tulajdonosa. Átalakulása előtt a lány Svédországban dolgozott, mérnökként, ám mivel mindig is modell szeretett volna lenni, ezért 125 ezer dollárt (~35 millió forint) költött rá, hogy műtéti úton 3-3 bordáját eltávolítva hivatalosan is ő legyen a világ legvékonyabb derekú nője: 35 cm a derékbősége.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 7 A legnagyobb afrofrizura.


   A 38 éves amerikai Aevin Dugas büszkélkedhet a világ talán leglenyűgözőbb hajkoronájával. Afrofrizurájának kerülete 132 centiméter – a lány 14 éves kora óta növeszti haját. A nagy haj nagy felelősséggel is jár: Aevinnek egy átlagos méretű sampon körülbelül 2 hajmosásra elegendő.

  4. 6 Láb nélküli futóbajnok.


   Aimee Mullins egy amerikai atléta, színésznő, modell és az 1996-os atlantai paralimpiai játékok résztvevője. Egy éves korában egy veleszületett hemimélia miatt mindkét lábát térdtől lefelé amputálni kellett, ám a lányt ez sem állíthatta meg: futóbajnok lett, olyan célokat ért el az életben, ami még egy egészséges lábú embernek is becsületére válna.

  5. 5 A leghajlékonyabb nő.


   A 34 éves kazahsztáni Julia Gunthel egyedülálló hajlékonysággal rendelkezik, mellyel a Guinness-rekordok könyvébe is beverekedte magát, amikor az egyébként 175 centiméter magas nő egy 50 centiméteres dobozba préselte be magát. A nő most Németországban él és a Zlata álnév mögé bújva kápráztatja az embereket.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  1. 4 A világ legerősebb nője.


   Aneta Florczyk egy lengyel súlyemelőnő, aki 16 éves kora óta foglalkozik súlyemeléssel, 2000-ben pedig Európa-bajnok lett. A nőnek négyszer sikerült győzedelmeskednie a világ legerősebb nőinek tartott súlyemelő versenyen, ezzel pedig a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

  2. 3 A világ leghosszabb haja.


   Az 58 éves kínai Xie Qiuping hajának hossza közel 6 méter. A világrekord eléréséhez a nő 13 éves kora óta nem járt fodrásznál.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 2 A világ legmagasabb nője.


   Az 1987-ben született kínai Sun Fang magassága egészen elképesztő: 221 centiméter. Elképesztő mérete ellenére nem sportolóként, hanem egy pénzügyi intézet élén dolgozva keresi kenyerét, bár sokat sportol szabadidejében.

  4. 1 A világ legöregebb nője.


   Kane Tanaka a legidősebb élő ember a világon. A nő 1903. január 2-án született, vagyis most 115 éves, de pár napon belül már a 116. életévébe lép. Miután férjét elvesztette a második világháborúban, a nő egy boltban dolgozott 63 éves koráig, majd nyugdíjba ment. 103 éves korában rákot diagnosztizáltak nála, de az idős asszony gond nélkül leküzdötte az betegséget.

   Tanaka úgy véli, hogy a hosszú élet titka a szerető család közelsége, a megfelelő táplálkozás és alvás, valamint a pozitív életszemlélet. A világ legidősebb élő embereként most sem egy ágyban fekve tölti a mindennapijait: szabadidejében kalligráfiával és versírással foglalkozik. 

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Nincs ilyen tartalom, de sebaj: ez egy remek lehetőség rá, hogy létrehozz egy ilyet.