HIRDETÉS BEZÁRÁS

8 tipp és trükk, hogyan szűrjük ki a hamis termékeket

🔥 29 hozzászólás

  Napjainkban tulajdonképpen már minden márkának és terméknek létezik egy olcsó hamisítványa – az okostelefonoktól kezdve egészen a bőrből készült táskákig. A gond csak az, hogy sok hamisítvány annyira jól kidolgozott, hogy egy laikus szemnek fel sem tűnne, hogy nem egy valódi márkás terméket adtak el neki, pusztán annak egy hamisítványát. Mindjárt más azonban a helyzet, ha tudjuk, hogy mik azok az apró részletek, amik alapján megkülönböztethetőek az eredeti termékek a hamisítványoktól.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál ma 8 olyan tippet és trükköt hoztunk nektek, amiknek az ismerete nagy segítségetekre lehet a hamisítványok felismerésében.

  1. 1 Ellenőrizd a logót az eszközön.

   Hamis samsung tolto

   A hamis kütyükkel nemcsak az a baj, hogy rossz minőségűek, de akár életveszélyesek is lehetnek, mivel nem vetették őket alá megfelelő tesztelésnek, és nem kapták meg azokat a tanúsítványokat, melyek elkerülhetetlenek lennének a forgalomba hozatalhoz. Ha nem tudjuk, hogy eredeti vagy hamis terméket vásároltunk, akkor íme néhány tipp, amivel kideríthetjük:

   1. Ha a logó rosszul nyomtatott vagy foltos, akkor biztos, hogy hamis. Könnyen ellenőrizhetjük, ha összehasonlítjuk a telefonunkon látható logóval.
   2. Ha túl könnyű.
   3. Ha fehér helyett sárgás színű.
   4. Ha úgy tűnik, hogy a műanyag rosszul illeszkedik.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 2 Ellenőrizd a drága órák hangját és anyagát

   Hamis ora

   A bolhapiacokon remek lehetőségünk van rá, hogy ritka luxusórákra tegyünk szert. Fontos azonban tudni, hogyan szűrhetjük ki az átveréseket:

   1. A legdrágább óráknak nagyon finom a mechanikájuk, szóval nem szabad ketyegő hangot hallanunk. Tegyük oda a fülünkhöz - ha ketyeg, jobb, ha otthagyjuk.
   2. A hamis órák szélei általában élesebbek, nem olyan szép a kidolgozásuk.
   3. A hamis órák legtöbbször olcsóbb és könnyebb anyagokból készülnek, mint az eredeti változatuk.
  3. 3 Ellenőrizd a márkás ruhák és cipők varrását.

   Hamis ruha kiszurese

   A ruhák és cipők esetében is jelentősen különbözik az eredeti és a hamis termékek minősége. Az öltések általában sokkal tisztábbak és szorosabbak az eredeti termékeken, mind a hamisítványokon. Az eredeti ruhákon és cipőkön gyakran több öltés is található négyzetcentiméterenként. A vonalak sem lesznek olyan egyenesek és szépek, mert a hamis termékek esetében kevesebb anyagot használnak a spórolás végett.

  4. 4 Ellenőrizd a ruhák címkéjét.

   Hamis ruhacimke

   Mindig ellenőrizd a címkéket. Ez nagyon sokat elárul arról, hogy egy termék hamis-e vagy sem.

   1. A hamis termékek címkéi általában gyengébb minőségűek, mivel a gyártóknak nincsenek olyan drága gépei, mint az eredeti cégnek. Így a címkék például sokszor rosszul láthatók.
   2. Ügyeljünk a részletekre: a hamisítványok címkéi sokszor más színűek, és a rajtuk lévő betűk típusa is eltérő.
   3. A legdrágább ruhadarabok címkéin gyakran találkozhatunk sorozatszámmal, ami alapján leellenőrizhető az adott ruhadarab.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

29 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Vagy, ha ha valaki akkora f@sz, hogy nem veszi észre,,hogy a Samsung töltöje végén egy i iPhone végzödés van.....😂😂😂Nagyon profi tippek....Van még ilyen  ???
  • Annál csak te lehetsz nagyobb nemiszerv :D :D  Egy mezei adapter-usb kombót nem ismersz fel...  Te here.
   • Egyébként olyan töltőt se láttam aminek a nagyobb oldalán lenne a bemenet olyat már igen aminek a rövidebb oldalán vagy fent de még ilyet nem láttam ami a képen van 🙂
  • Te szerencsétlen... USB adapter... Segítek USB jelentése Universal Serial Bus... Azaz univerzális tehát? 1000 féle kábelt lehet csatlakoztatni...
   • Ebből úgy latom valakinek az univerzális ragadt csak meg :D
   • én meg úgy látom, hogy az a két fotó tök ugyanaz, ps-el előrébb van hozva a hamisnál az S betű azt csumi... 
   • A felső kategóriás karóráknál elég régóta ezt használják a római 4 helyett. Én is csak 3-4 hónappal ezelőtt futottam bele és ki is röhögtem, de mutattak tényleg eredeti órákról képet és a svájciaknál előszeretettel használják így.
   • azt "watchmakers four" - nak hívják, nagyon is elterjed az óragyártásban. alapvetően szimmetriai okokból használják, VIII - IIII sokkal szimmetrikusabb mint a VIII - IV lenne
   • A drága órákon pl. Rolex ha római számokkal jelölik az órákat így van jelölve a 4-es.
   • Már az öreganyám falióráján is így jelölték száz éve, de egy újszülöttnek minden vicc új :-D Gondolom, a 4ges csak elütés, de eszembe jutott róla egy tipp, hátha valakinek segítek vele. Sok embernek ugyanis gondja van, mit írjon a szám után. A megoldás: kimondod a teljes szót, abból elhagyod azt, hogy hány vagy hányadik, és ami marad, azt kell odaírni kötőjellel. Például a négy-es számmal leírva 4-es. Ugyanígy a második-án számmal írva 2-án, 3-szor veri Matyi vissza, 5-ként futott be a célba (és semmiképp sem 5-dikként!!!), és így tovább :-)
   • Szimplán hülye vagy a 4ges - el barátom? 😀😀😀A telefonos klaviatúrán melyik gombon van szerinted a - jel? És hányan felejtik el kijavítani az elütést..... monyesz baszki..... 
   • 2-án (hivatalosan nem kell pont, jól írta monyesz)Viszont 5. -ként (semmiképpen sem 5 -ként), és így tovább :-)
  • Igazából annyi hogy összedugsz egy lightning kábelt egy samsung töltővel. Én is gyakran használom így mikor melyik telefon van kéznél meg melyik töltő és töltőfej kombó
 • Akkor ezekszerint a titán karbid Citizen órám hamis, mert nagyon könnyű...Hát persze
 • Adidas Superstar orran a legelso cikkben 6 x van az eredetin a hamisitottan csak 3 (nemet sportboltokban rengeteg hamisitvanyt talalni a polcokon)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.