HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

25 megdöbbentő tény, ami teljesen lerombolja bennünk a világról alkotott képünket

  Bármennyire is tanult vagy éppen sokat látott emberek vagyunk, mindig jön valami új, ami időről-időre újra és újra képes lenyűgözni bennünket. Ez pedig (mi tagadás) jó érzés, hiszen emberi mivoltunkból fakadóan folyton-folyvást vágyunk az újabb és újabb távlatok, érdekességek felfedezésére.

  HIRDETÉS

  Hogy ez az igényünk egy rövid időre ismét kielégülhessen, az alábbi listán 25 olyan érdekességet gyűjtöttünk össze a nagyvilágból, ami ha nem is mindenki számára, de az emberek túlnyomó többségének egészen biztosan megdöbbentő újdonságként fog hangzani.

  1. 1 1916 óta illegális épületet küldeni az Egyesült Államok postájával. Ez a törvény akkor jött létre, amikor valaki egy 40 tonnás házat ,,adott fel a postán”, hogy így kerülje el az egyébként magas szállítási költségeket.


  2. 2 1997-ben nem csak egyszerűen békák potyogtak az égből, komplett vihar alakult ki belőlük.


  3. 3 Alvás közben nem érzünk szagokat.


  4. 4 Az asztronautáknak tilos babot fogyasztaniuk a kilövés előtti napokban, mert a ‘szellentés’ során felszabaduló gázok károsíthatják az űrruhájuk.


  5. 5 A krokodilok intelligensebbek, mint gondolnánk. Példának okáért: szándékosan nyelik le a parton talált köveket, hogy az extra súly miatt mélyebbre tudjanak merülni a vízben.


  6. 6 Bhután egy olyan titokzatos ország, hogy senki sem tudja pontosan, hányan élnek ott. Az utolsó népszámlálást ugyanis 1975-ben tartották.


  7. 7 A felnőtt jegesmedvék sokszor csak az elejtett zsákmány zsírját fogyasztják el, a húsukat meghagyják és/vagy elássák a kölykeiknek. Rendkívül gondoskodó szülők.


  8. 8 Egyes eszkimók csak azért használnak hűtőszekrényeket, hogy a bennük elhelyezett élelmiszereket védjék a megfagyástól.


  9. 9 A óceánok fenekén körülbelül 200-szor annyi arany található, mint amit az emberiség valaha is kibányászott a szárazföldön.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.