HIRDETÉS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

21 furcsa dolog, amit a repülőtereken koboztak el az utasoktól

  Egy repülőtérre érkezve általában mindannyian jól megválogatjuk a magunkkal vitt csomagjainkat, még arra is gondosan ügyelve például, hogy a megengedett határérték alatt legyen a kézipoggyászunkban tárolt folyadék. Legalábbis a legtöbben így csináljuk, ám akadnak olyanok, akik úgy tekintenek a repülőterek fokozott biztonsági előírásaira, mintha csak a bolhapiacra mennének vasárnap délelőtt.

  HIRDETÉS

  Ennek köszönhetően pedig a biztonsági szolgálatok emberei olykor egészen sokkoló furcsaságokkal találkoznak munka közben.

  1. 1 Ezt a házi készítésű ál-bombát a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtér munkatársai foglalták le. Az ezt készítő férfi poénnak szánta, ám sem a biztonsági emberek, sem a helyszínre érkező tűzszerészek nem nevettek együtt a férfival.


     

  2. 2 Ezeket a kézigránátnak látszó szeszesitalokat a Newark Liberty Nemzetközi Repülőtéren találták egy utas kézipoggyászában. Valójában teljesen ártalmatlanok voltak: a férfi nászajándékba kapta őket a barátaitól.


     

  3. 3 Ezt a Rémálom az Elm utcában című film gonoszát, Freddy Krueger-t idéző kesztyűt az Atlantai Nemzetközi Repülőtér munkatársai foglalták le.


  4. 4 Ezt a régi, deaktivált töltetet egy utas poggyászában találták az Indiana állambeli Evansville repülőtéren. Kinek jut eszébe vajon repülőre ülni egy ilyennel?!


  5. 5 Számítógépházban csempészett piton - melyet a Miami Nemzetközi Repülőtér munkatársai szúrtak ki és foglaltak le.


  6. 6 A pennsylvaniai Erie Nemzetközi Repülőtér munkatársai egy macskát találtak az egyik utasuk bőröndjében - a férfi állította, hogy a macska a tudta nélkül mászott bele a táskájába. Ezt még akár el is tudnánk képzelni.


  7. 7 Ezt a pisztoly formájú bicskát a Denveri Nemzetközi Repülőtér munkatársai találták az egyik utas átmotozása közben. Nem a legokosabb dolog ilyennel repülőtérre menni.


  8. 8 Akár hiszitek, akár nem: ez egy pisztoly formájú zsebrádió. A Des Moines Nemzetközi Repülőtér munkatársai szúrták ki és kobozták el.


     

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Én csak azt nem értem hogy ha összeszűkül a jégkockakeszítőnek a szája akkor hogy lehet kivenni belőle a jeget?🤔 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Nincs ilyen tartalom, de sebaj: ez egy remek lehetőség rá, hogy létrehozz egy ilyet.