HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 kép, ami bizonyítja, hogy valószínűleg előre meg van írva a sorsunk

  Szeretjük azt hinni, hogy mi irányítjuk a sorsunk és mi befolyásoljuk a jövőnket, de olykor-olykor történnek olyan dolgok, melyek erősen arra engednek következtetni, hogy ez nem feltétlenül így van és bizony nincs kizárva, hogy előre meg van írva a sorsunk ‘odafent’.

  HIRDETÉS

  Ezt támasztja alá a most következő 20 ember hihetetlen története is, melyeket látva sokszor alig akarjuk elhinni, hogy ilyen tényleg létezhet…

  1. 1 ,,Az unokatestvérem szerepelt a 'jövőbeli' felesége egyik családi fényképén, 7 évvel azelőtt, hogy megismerkedtek volna."


  2. 2 ,,Az óvodában elválaszthatatlanok voltunk, most, 20 évvel később pedig egy közös ismerősünknek hála újra találkoztunk és azonnal egymásba szerettünk."


  3. 3 ,,Kiderült, hogy a feleségem és én ugyanabban a táborban töltöttük a nyarat 10 éves korunkban."


  4. 4 Amy és Nick a gyerekkori fotóalbumukat nézegetve rájött, hogy réges-régen már találkoztak egyszer a helyi vidámparkban és közös képük is van. Persze egyikük sem emlékezett a másikra.


  5. 5 A srác nem volt elragadtatva, amikor a suli diszkóban táncolnia kellett a lánnyal, évekkel később az esküvőjükön azonban már más volt a helyzet... 🙂


  6. 6 ,,Első pillantásra beleszerettem, amikor láttam őt lovagolni, de úgy döntöttem, hogy csak évekkel később, a középiskolában mondom el neki. Mint kiderült, ő is ugyanilyen különlegesnek tartott engem..."


  7. 7 ,,A férjem és én már totyogós korunk óta ismerjük egymást és már akkor is imádtunk minden egyes egymással töltött percet. Biztos vagyok benne, hogy előre meg volt írva a sorsunk..."


  8. 8 ,,Egy hajléktalan aprópénzt kért tőlem, mert lottózni szeretett volna. Vonakodtam tőle, de azért csak adtam neki egy keveset. Másnap ismét megállított, ám ekkor már ő adott nekem 250 ezer dollárt, miután több millió dollárt nyert a sorsjeggyel ami vásárolt. Karma? Vagy csak egy angyal lett volna, aki próbára tett?! Sosem fogom megtudni..."


  9. 9 ,,Kanadából származom, a feleségem Franciaországból. Életünkben először egy thaiföldi búvárkodás során találkoztunk, teljesen véletlenül. Ennek három éve, és azóta is együtt éljük az életünk."


  10. 10 Michael és Natalie mindketten Szaúd-Arábiában születtek és már egészen pici koruktól kezdve jóban voltak, mivel mindkettőjük szülei ugyanannál az olajcégnél dolgoztak. Az élet később elválasztotta őket, de 20 év után ismét egymásra találtak a Facebookon. Ma már házasok.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.