HIRDETÉS BEZÁRÁS

20 dolog, amin gyakran elcsodálkoznak az Ázsiába érkező turisták

  A világ egy gyönyörű, változatos hely, de kétség sem fér hozzá, hogy az ázsiai kontinensen egy kicsit még változatosabb, mint máshol. Templomok, ahol imádják a patkányokat? Vécékagylóban desszertet szolgáló éttermek? Átlátszó Coca Cola?!

  HIRDETÉS

  Cikkünkben most ilyen és ehhez hasonló ázsiai sajátosságokat gyűjtöttünk össze, melyekkel csak és kizárólag Ázsiában találkozhatnak a turisták.

  1. 1 Vannak napok, amikor egy kicsit mindannyian antiszociálisabbnak érezzük magunkat az átlagosnál, és szeretnénk elkerülni az emberekkel történő kapcsolatteremtést. A Szingapúrban létrehozott tüskés mellény elegáns megoldást jelenthet a problémánkra.


  2. 2 Japánban és Kínában Coca-Cola Clear néven kínált átlátszó kóla kapható.


  3. 3 Képzeld el, hogy egy ilyen irodaházba kell bejárnod dolgozni nap mint nap. Ez kínai Wujinban található Lotus Building.


  4. 4 Nagoro egy Japán szellemváros, ahol nem élnek emberek, csak és kizárólag egy idős japán hölgy, Ayano Tsukimi által készített babák találhatók.


  5. 5 Indiában sok állatot szentként kezelnek, például a patkányokat, amiket a Karni Mata templomban egyenesen imádnak az emberek.


  6. 6 Japánban annyira tisztelik a természetet, hogy ezt az állomást egy öreg fa köré építették, csakhogy ne kelljen kivágniuk.


  7. 7 A világ legbüdösebb gyümölcsének tartott durián Ázsia egyik jellegzetessége. Egyesek szerint a szaga olyan mint a rothadó zoknié, és az íze sem különb.


  8. 8 Ázsiában ötletes megoldást találtak a kókuszdiók kinyitására.


  9. 9 Az ázsiai Ikeákban teljesen természetes, hogy az emberek alszanak egy kellemeset a boltokban, hogy így próbálják ki a megvásárolni kívánt ágyakat.


  10. 10 Ebben a kínai étteremben egy apró vécében szolgálják fel a desszertet.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.