HIRDETÉS BEZÁRÁS
Érdekességek

17 szívmelengető tény a nagy világból, ami biztos, hogy Téged is jóérzéssel tölt el

A világban nap mint nap történnek olyan rendkívül önzetlen és szívmelengető dolgok, melyek mindannyiunkat jóérzéssel töltenek el. Ezek a hírek azonban valamilyen oknál fogva mindig kevesebb reflektorfényt kapnak, mint a halálesetek és más negatív hírek.

  HIRDETÉS

  Hogy azonban ne csak mindig a tragédiát és a rosszat halljuk a nagyvilágból, az alábbi listán összegyűjtöttünk néhány egészen hihetetlen, már-már mesébe illő történetet, melyek élő bizonyítékok rá, hogy még nem tűnt el teljesen az ’emberség’ a Föld színéről.

  1. 1 A Fukusimai atomerőmű-baleset után, mikor mindenki elmenekült, egy férfi hátra maradt, hogy etesse és gondozza a faluban hagyott állatokat...❤


   A férfit Naoto Matsumura-nak hívják és minden tiszteletünk az övé.

  2. 2 A szinkronszínész, aki Micimackó hangját adta a mesében, szabadidejében beteg gyerekeket hívogat és telefonon beszélget velük.


   Az ő neve Jim Cummings.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Németországban aprócska kerítésekkel védik az autók elé ugráló békákat.


  4. 4 1868-ban Liechtenstein 80 katonát küldött háborúba, de végül 81 tért vissza, mert összebarátkoztak egy olasz katonával, aki szeretett volna Liechtensteinbe költözni...😄


  5. 5 A zenész Billy Joel az egyik koncertjén megvette az összes "front of stage" jegyet , majd teljesen ingyen szétosztotta őket azoknak a rajongóknak, akik nem engedhették meg maguknak a koncert árát.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 2005-ben a svéd milliomos, Johan Eliasch mintegy 2000 négyzetkilométernyi őserdőt vásárolt Brazíliában, hogy megmentse őket a kivágástól. Ez körülbelül egy London-méretű terület.


  7. 7 1977-ben egy kilenc nőből álló társaság (magukat "9 Nanas" néven hívják) titokban segített a helyi embereken. Ételt főztek a rászorulóknak, de alkalomadtán számlákat és tartozásokat is befizettek helyettük. A kilenc nőből álló társaság mind a mai napig aktívan segíti a rászorulókat.


  8. 8 A Marvel egyszer csak azért létrehozott egy hallókészülékes szuperhőst, hogy egy hallássérült 4 éves kisfiú könnyebben megbarátkozzon a hallókészülék használatával.


  9. 9 1984-ben egy férfi megkérte a helyi étterem pincérnőjét, hogy adjon neki tippeket a lottózáshoz. A férfi végül 3 millió dollárt nyert a pincérnő segítségével, néhány héttel később pedig visszatért az étterembe és a nyeremény felét odaadta a pincérnőnek.


  10. 10 A magukat "Bikers Against Child Abuse International" néven hívó motoros banda 1995-óta azzal tölti a szabadidejét, hogy szexuálisan zaklatott és/vagy bántalmazott gyerekeket kísérnek a bíróságra, hogy még nagyobb biztonságban érezzék magukat a gyermekek.


     

  11. 11 Bill Gates mintegy 28 milliárd dollárt költött jótékony célokra 2007 óta.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 Miután kirúgták a Disney World-ből, a milliós végkielégítésből Harris Rosen egy egész napos programot szervezett a rászoruló floridai gyerekeknek.

   ucf

  13. 13 Az olasz kormány minden 18. életévét betöltő fiatalnak 500 euró értékű ,,kulturális adományt" ad, melyet színházakra, utazásokra, koncertekre költhetnek.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 Egy seattle-i kislány barátságot kötött a helyi varjak egy csoportjával, akik hálából ékszereket, pénzérméket és egyéb kincseket hoztak neki ajándékba.


  15. 15 Az Országos Vérellátó Szolgálat SMS-ben értesít bennünket, amikor az általunk adott vért felhasználják valahol az országban.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  16. 16 A német törvények tiltják, hogy az állatokat "minden ok nélkül" elaltassák, így a menhelyeken sem ölik meg az állatokat, hanem a helyi önkormányzatok segítségével és támogatásával gondozzák azokat.


  17. 17 Costa Ricában van egy hatalmas méretű kutyamenhely, (Territorio De Zaguates) ahol közel ezer kutyus él szabadon. A világ minden tájáról érkező emberek akár túrázhatnak is a boldog és kíváncsi ebek között.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

4 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.