HIRDETÉS

17 szívmelengető tény a nagy világból, ami biztos, hogy Téged is jóérzéssel tölt el

A világban nap mint nap történnek olyan rendkívül önzetlen és szívmelengető dolgok, melyek mindannyiunkat jóérzéssel töltenek el. Ezek a hírek azonban valamilyen oknál fogva mindig kevesebb reflektorfényt kapnak, mint a halálesetek és más negatív hírek.


HIRDETÉS

Hogy azonban ne csak mindig a tragédiát és a rosszat halljuk a nagyvilágból, az alábbi listán összegyűjtöttünk néhány egészen hihetetlen, már-már mesébe illő történetet, melyek élő bizonyítékok rá, hogy még nem tűnt el teljesen az 'emberség' a Föld színéről.

 1. 1 A Fukusimai atomerőmű-baleset után, mikor mindenki elmenekült, egy férfi hátra maradt, hogy etesse és gondozza a faluban hagyott állatokat...❤


  A férfit Naoto Matsumura-nak hívják és minden tiszteletünk az övé.

 2. 2 A szinkronszínész, aki Micimackó hangját adta a mesében, szabadidejében beteg gyerekeket hívogat és telefonon beszélget velük.


  Az ő neve Jim Cummings.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3 Németországban aprócska kerítésekkel védik az autók elé ugráló békákat.


 4. 4 1868-ban Liechtenstein 80 katonát küldött háborúba, de végül 81 tért vissza, mert összebarátkoztak egy olasz katonával, aki szeretett volna Liechtensteinbe költözni...😄


 5. 5 A zenész Billy Joel az egyik koncertjén megvette az összes "front of stage" jegyet , majd teljesen ingyen szétosztotta őket azoknak a rajongóknak, akik nem engedhették meg maguknak a koncert árát.


  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6 2005-ben a svéd milliomos, Johan Eliasch mintegy 2000 négyzetkilométernyi őserdőt vásárolt Brazíliában, hogy megmentse őket a kivágástól. Ez körülbelül egy London-méretű terület.


 7. 7 1977-ben egy kilenc nőből álló társaság (magukat "9 Nanas" néven hívják) titokban segített a helyi embereken. Ételt főztek a rászorulóknak, de alkalomadtán számlákat és tartozásokat is befizettek helyettük. A kilenc nőből álló társaság mind a mai napig aktívan segíti a rászorulókat.


 8. 8 A Marvel egyszer csak azért létrehozott egy hallókészülékes szuperhőst, hogy egy hallássérült 4 éves kisfiú könnyebben megbarátkozzon a hallókészülék használatával.


 9. 9 1984-ben egy férfi megkérte a helyi étterem pincérnőjét, hogy adjon neki tippeket a lottózáshoz. A férfi végül 3 millió dollárt nyert a pincérnő segítségével, néhány héttel később pedig visszatért az étterembe és a nyeremény felét odaadta a pincérnőnek.


 10. 10 A magukat "Bikers Against Child Abuse International" néven hívó motoros banda 1995-óta azzal tölti a szabadidejét, hogy szexuálisan zaklatott és/vagy bántalmazott gyerekeket kísérnek a bíróságra, hogy még nagyobb biztonságban érezzék magukat a gyermekek.


    

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
19
4 hozzászólás, 19 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!