HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

15 diák, aki mesterszintre fejlesztette a puskázási képességét

  Mindannyian emberek vagyunk, így még a legkiválóbb tanulókkal is előfordulhat olykor, hogy valamilyen oknál fogva nem képesek megfelelően felkészülni egy dolgozatra/vizsgára. Ilyenkor többféle lehetőség közül is válogathatunk, vagy bemegyünk megírni a dolgozatunkat (~)nulla tudással, vagy pedig viszünk magunkkal egy kis ,,segítséget” megkockáztatva, hogy talán lebukunk, de talán nem, és akkor megmenekülhetünk az így is-úgyis ránk váró rossz jegytől.

  HIRDETÉS

  Az alábbi személyek egyáltalán nem bízták a véletlenre, ezért nem csakhogy összerittyentettek maguknak egy puskát, de ráadásul nem éppen megszokott módon tették mindezt.

  1. 1 KAMUKÉZ.


  2. 2 SPECIÁLIS, VIZSGAIDŐSZAKRA KÉSZÜLT MANIKŰR…😜


  3. 3 mesterszintre fejlesztette a puskázási képességét Mindannyian emberek vagyunk, így még a legkiválóbb tanulókkal is előfordulhat olykor, hogy valamilyen oknál fogva nem képesek megfelelően felkészülni egy dolgozatra/vizsgára. Ilyenkor többféle lehetőség közül is válogathatunk, vagy bemegyünk megírni a dolgozatunkat (~)nulla tudással, vagy pedig viszünk magunkkal egy kis ,,segítséget” megkockáztatva, hogy talán lebukunk, de talán nem, és akkor megmenekülhetünk az így is-úgyis ránk váró rossz jegytől. Az alábbi személyek egyáltalán nem bízták a véletlenre, ezért nem csakhogy összerittyentettek maguknak egy puskát, de ráadásul nem éppen megszokott módon tették mindezt. KAMUKÉZ. Hirdetés SPECIÁLIS, VIZSGAIDŐSZAKRA KÉSZÜLT MANIKŰR…? MEMÓRIAJAVÍTÓ…SZÓ SZERINT.


  4. 4 EGY IGAZI CSEMPÉSSZEL VAN DOLGUNK.


  5. 5 A RÉGI ISKOLA HÍVE.


  6. 6 OKOS-ÓRA.


  7. 7 ALAPOSAN KITERVELTE…🤔


  8. 8 OKOSTELEFONBÓL -> OKOSSZÁMOLÓGÉP.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.