HIRDETÉS BEZÁRÁS
ÉrdekességekInterneten talált dolgok

14 esemény, amire tulajdonképpen semmi esély sem volt, mégis megtörtént

Mindannyian tanultunk valószínűségszámítást az iskolában, épp ezért pontosan tudjuk, hogy még ha bizonyos dolog megtörténése szinte lehetetlennek is tűnik számunkra, a valóságban akkor is gyakrabban fordulnak elő, mint képzelnénk. Gondoljunk csak például a telitalálatos lottónyertesekre, akik szinte lehetetlen esélyekkel indulnak a játékban, mégis hétről-hétre elviszik a főnyereményeket a világ különböző országaiban játszott lottójátékokban. Nemcsak a lehetetlennek gondolt lottónyeremények válnak azonban valóra.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 14 olyan eseményt és történetet gyűjtöttünk össze, melyekre bár semmi esély sem volt, a dolgok kiszámíthatatlan alakulásának köszönhetően végül mégis megtörténtek.

  1. 1 A villámok egyszerre csaptak be Chicago három legmagasabb épületébe.


  2. 2 1990-ben a Brithis Airways repülőgépének szélvédője kitört és a légnyomás kiszívta a pilótát, amikor a gép 5 kilométeres magasságban repült. A legénység több mint 20 percig tartotta őt, míg végül sikerült landolni a legközelebbi repülőtéren. A pilóta később teljesen felépült.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Robert B. Haas légi fotós a Mexikói Yucatan-félsziget felett repült, amikor lenézett, és megpillantott egy hatalmas flamingó alakú flamingócsapatot.


  4. 4 Deland McCullough-t, az egykori amerikai focistát és későbbi edzőt születésekor, 1973-ban örökbe adták. 2017-ben megtalálta valódi édesanyját, és amikor az elmondta neki az apja nevét, kiderült, hogy az egyetemi edzője és mentora az igazi édesapja.


  5. 5 A nyíl közvetlenül az elektromos vezetékbe fúródott.

   1610485626 mycollages 2021 01 12t230314 312

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,A fürdőszobai tükröm leesett, és a fogkefém mentette meg attól, hogy összetörjön."


  7. 7 1981-ben egy orvos megmentette egy nagyon koraszülött, 1,36 kg súlyú csecsemő életét, akiről bár senki sem hitte, hogy életben marad, végül mégis túlélte. 2011-ben ugyanaz az orvos egy égő autóba szorult, és kiderült, hogy a mentős, aki megmentette őt, ugyanaz a férfi volt, akit 30 évvel ezelőtt megmentett. Kicsi a világ.


  8. 8 Ha jól megnézed, egyik képen látható ember lába sem ér a földhöz.


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  9. 9 Jim Lewis és Jim Springer ikrek. Születésükkor különválasztották őket, és különböző családok fogadták őket örökbe. Mindketten összeházasodtak és elváltak egy Linda nevű nőtől, másodszorra pedig feleségül vettek egy Betty nevű nőt. Mindkettőjüknek volt egy Toy nevű kutyája, és mindketten James Alan-nek nevezték el a fiaikat, bár csak 39 éves korukban találkoztak először.


  10. 10 ,,A macskám lelökte az akváriumot, amíg dolgozni voltam, de nem tört össze, és nem is folyt ki belőle a víz, mert pont fejjel lefelé ért földet."

   1610485663 10

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  11. 11 Ez az autós túllépte a megengedett sebességet, de a fénykép készítésének pillanatában egy madár takarta el a rendszámát, így nem tudták megbírságolni.

   1610485641 11

  12. 12 ,,A macskám 2 napra eltűnt, ezért feltettem egy hirdetést a Facebookra. Szó szerint 5 perccel később hazatért, fél óra múlva pedig a szomszédomék találtak egy macskát, amiről azt hitték, hogy az enyém. Most két ugyanolyan macskám van."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  13. 13 ,,Elmentem a boltba, és találkoztam önmagammal."

   1610485698 13

  14. 14 A 7, 8, 9 és 10 kivételével minden bábu ledőlt. Hogyan történhetett ez?

   1610485696 14

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

A Liked.hu szerkesztője vagyok, már az idők kezdete óta. Szabadidőmben Jedi lovag és Pokémester. Puszilom édesanyámat.

Mi a reakciód?

3 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • "nagyon koraszülött" 👏👏👏Hat mit mondjak, eleg hulyen lett leforditva. 
  • Olyan nagyon koraszülött volt, hogy annál koraszülettebb már csak az lehetett, ha embeióként jön ki.. 😅

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.