HIRDETÉS
ÉrdekességekSztárok és celebek

14 dal, amit a világ szeret, de maguk az énekesek gyűlölnek

  Nehéz olyan embert találni, akinek ne tetszene a legendás The Beatles „Let it be” című dala, és szinte lehetetlen olyan nőt találni, akinek a szíve ne kezdene hevesebben verni Céline Dion „My Heart Will Go On” című dalát hallgatva. Bármilyen meglepő is azonban, a rajongók körében roppant sikeres dalokat olykor nagyon gyűlölik maguk az énekesek.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 14 világhírű előadót gyűjtöttünk össze, akikről kiderült, hogy egyáltalán nem kedvelik annyira egyes zenéiket, mint a lelkes rajongóik.

  14 Frank Sinatra, Strangers in the Night

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 5

  “Ez a legrosszabb dal, amit valaha hallottam, de furcsa módon folyamatosan azt kérdezem magamtól: “Miért nem hagyom abba az éneklését?” – válaszolta Sinatra arra a kérdésre, hogy mit gondol a Strangers in the Night című klasszikusról .

  13 James Blunt, You’re Beautiful

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 6

  „A rajongók nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek a dalnak. Ráadásul olyan gyakran játszották a rádióban, hogy idegesíteni kezdett” – kommentálta James Blunt, a dal szerzője. A művész elmondása szerint ráadásul a You’re Beautiful dalszövege egyáltalán nem romantikus (sőt, egy megszállottról szól, aki egy másik férfi felesége után vágyakozik), és véletlenül sem szabad esküvőkön játszani.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  12 Katy Perry, I Kissed a Girl

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 7

  Katy Perry bevallotta, hogy nem szereti repertoárjának egyik leghallgatottabb dalát, az I Kissed a Girl  című dalt, amely egyébként világsikert hozott neki. A művésznő egy interjúban bevallotta, hogy ha ma írná a dalszöveget, másképp tenné. „Az emberiség hosszú utat járt be az evolúció során, és a biszexualitás akkoriban nem volt egy túlzottan vitatott téma. Ha lehetőségem lenne még egy I Kissed a Girl -t írni, egy egészen más dal születne. A szöveg sok sztereotípiát rosszul kezel, és az emberek nagyon megváltoztak az elmúlt 10 évben” – mondta az énekes.

  11 John Lennon, Let It Be

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 8

  Lennon nyíltan kritizálta a Let It Be  című dalt, és az album után még azt is elárulta, hogy valójában egy Maggie Mae nevű liverpooli utcalánynak lett címezve.

  10 Madonna, Like a Virgin és Holiday

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 9

  „Nem vagyok benne biztos, hogy még egyszer el tudnám énekelni a Holiday-t vagy a Like a Virgin -t” – mondta Madonna egy New York-i rádióinterjúban. “Egyszerűen nem tudnám megtenni, hacsak nem fizetnek nekem körülbelül 30 millió dollárt vagy valami ilyesmi” – mondta.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Vanilla Ice, Ice Ice Baby

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 10

  Az amerikai rapper, Vanilla Ice annyira utálja az Ice Ice Baby című dalt, hogy egyszer egy baseball ütővel a kezében ment be az MTV stúdiójába, hogy összetörje a népszerű sláger eredeti videoklipjét.

  8 Céline Dion, My Heart Will Go On

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 11

  Céline Dion szerint 1997 áprilisában, egy Las Vegas-i találkozón James Horner zeneszerző egy projektet ajánlott René Angélilnek (Dion férjének és producerének). „Miközben Horner a My Heart Will Go On -t játszotta és énekelte, azt próbáltam érzékeltetni, hogy a dal nem az én ízlésemnek való” – emlékszik vissza Céline. „Bámultam a férjemre, és jeleket próbáltam adni neki, hogy nem akarom elvállalni és soha többé nem akarom hallani ezt a dalt. A férjem viszont ügyet sem vetett a felháborodásomra.”

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

  7 Avril Lavigne, Complicated

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 12

  Más előadókkal ellentétben Avril Lavigne a rajongóira való tekintettel nem tagadja meg, hogy olyan dalokat énekeljen, amelyeket egyébként gyűlöl. „Nem értem azokat a zenekarokat, amelyek nem énekelnek bizonyos dalokat, csak mert nem szeretik őket. A Complicated című dal határozottan nem tartozik a kedvenceim közé, de továbbra is jelen van a műsoraimban , mert a közönség szereti” – mondta az énekes.

  6 Radiohead, Creep

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 13

  Thom Yorke, a Radiohead énekese “ócska”-nak nevezte a banda leghíresebb dalát, és egyszer, amikor a közönség egy montreali koncerten felkérte, hogy játsszák le, a következőképpen reagált : “Hagyjanak minket békén, beteg vagyunk.” Jonny Greenwood gitárosnak kezdettől fogva nem tetszett a dal. Szerinte a zenének nincs „kifejező jellege”. A művész még a stúdióban is megpróbálta bojkottálni a felvételeket, keményen püfölve a gitárját. 2016 óta azonban a Radiohead újra játssza ezt a számot az előadásain. “Néha szórakoztató, de néha, miután elénekeltem a dal egy részét, legszívesebben abbahagynám az egészet” – ismerte el YorkeRolling Stone magazinnak adott interjújában.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 Mandy Moore, Candy

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 14

  Mielőtt színészi pályára lépett volna, Mandy Moore nagyon népszerű popénekes volt. Az első kislemeze, Candy hirtelen hatalmas sikert aratott. Nem sokkal később azonban Moore váratlan megjegyzést tett: „Ha lenne annyi pénzem, legszívesebben kártalanítanám azokat, akik megvették az első két albumomat”.

  4 Lorde, Royals

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 15

  A Royals című dal pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól, és segített a híres új-zélandi énekesnőnek abban, hogy az egész világon ismertté váljon. De egyszer a művész elmondta, hogy nem ő a dal legnagyobb rajongója. Egy interjúban így nyilatkozott: „Tudom, hogy a dallam szörnyű! Úgy hangzik, mint egy Nokia mobiltelefon csengőhangja! Ez egy katasztrófa. Szörnyű… De valamiért befutott”.

  3 Nirvana, Smells Like Teen Spirit

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 16

  Egy 1994-es interjúban (halála évében) Kurt Cobain bevallotta, hogy nem is emlékezett, hogyan kell gitárszólót játszani a Smells Like Teen Spirit -hez , és kijelentette, hogy a dal éneklése „kínos”. “Mindenki megszállottja ennek a dalnak” – mondta Cobain. „Csak arról van szó, hogy az emberek milliószor nézték meg a klipet az MTV-n, és a dal megragadt a fejükben. Amikor ezt a számot kell játszani, gyakran késztetést érzek, hogy letegyem a gitárt és elhagyjam a színpadot.”

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  2 Britney Spears, Sometimes

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 17

  Egy műsor végén Britney Spears így szólt: „Mikor lesz már vége? Bár néha elénekeltem a Sometimes című dalt, de soha nem szerettem igazán!”

  1 Justin Bieber, Beauty and a Beat

  Saját zenéiket nem kedvelő énekesek 18

  „Soha nem szerettem a Beauty and a Beat című dalt, de megértem, hogy akkoriban releváns volt. Én azonban nem vagyok nagy rajongója” – ismerte el Bieber egy interjúban.

  Van olyan dal, amit mindenki szeret, de te utálsz? Melyik az? Meséld el nekünk!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.