HIRDETÉS

13 moziposzter, amin látványos bakit felejtettek a készítők

Általában nem fordítunk túl nagy figyelmet kedvenc mozifilmjeink posztereire, pedig néha nem ártana. A kétbalkezes grafikusok ugyanis olykor látványos bakikat felejtenek ezeken a dollármilliókból készült mozifilmeket népszerűsítő hirdetéseken. Az alábbi listán most 13 ilyen bakit gyűjtöttünk össze, amit valószínűleg Te sem vettél észre korábban.


 1. 1 A sötét lovag


  Batman a szuperhős, aki árgus szemekkel figyeli a bűnt a városban, hogy lecsaphasson a rosszakra. Igen ám, de nem kell diplomás professzornak lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk: ezen a poszteren Batman nem láthat semmit a városban történt bűncselekményekből, hiszen épp az ablakkeretet bámulja.

 2. 2 Harry Potter és a Halál ereklyéi 1.


  A varázslat, amit az osztrák fizikus, Erwin Schrödinger nagy valószínűséggel imádna: Harry Potter ugyanis egy időben tartózkodik a metrókocsiban és azon kívül - noha a teste látszólag bent van a szerelvényben, a feje mégis kilóg az ajtón kívülre.

 3. 3 Gulliver utazásai


  A Gulliver utazásai című film ezen posztere kétségkívül remekül sikerült alkotás, egyet leszámítva: az ügyes kezű Photoshop mester véletlenül eltüntette Jack Black nyelvét és fogait.

 4. 4 300


  Leonidas király valószínűleg egy lándzsával a kezében szeretett volna harcba indulni, ám valamiért a poszteren mégis egy kardot kapott a kezébe, ami - ha jobban megnézzük - nem is fért bele feltűnésmentesen.

 5. 5 Gyilkos ösztön


  Ha figyelmesen megnézed Colin Farrell fejét, láthatod, hogy itt sem sikerült zökkenőmentesen a Photoshop munka - a homloka aránytalanul nagyra és az egész feje elég torzra sikerült.

 6. 6 Logan - Farkas


  A kép láttán csak egyetlen kérdés merül fel: milyen hosszúnak kellett lennie a kislány ujjainak, hogy átérje Hugh Jackman hatalmas kezét?!

 7. 7 Watchmen: Az őrzők


  Azt ugyebár ott nyomva kellett volna tartani, hogy tüzet okádjon magából a lángszóró.

 8. 8 Hétmérföldes szerelem


  Drew Barrymore keze aránytalanul helyezkedik el filmbeli partnere vállán, ami két okból lehetséges: vagy a színésznőnek van rendkívül aprócska keze, vagy a Photoshop mester elfelejtette retusálni azt. Én az utóbbira szavazok.

 9. 9 Férj és féleség


  Szintén nem kell elismert fizikusnak lennünk hozzá, hogy láthassuk: mosoly ide vagy oda...egyik férfi sem fogja elkapni a levegőből alázuhanó menyasszonyt.

 10. 10 Csak a testeden át!


  Ennek a filmnek a poszterét elnézegetve csak egy dolog jut eszébe az embernek: valószínűleg az utolsó pillanatban kellett összedobni és csak gyorsan ráretusálták Eva Longoria fejét valakinek a testére. Nézzétek meg közelebbről…talán az is lehet, hogy nem is élő személy, csak egy grafika az egész test.

 11. 11 Terminátor 5


  Ennek a poszternek a láttán csak egy kérdés merül fel: miért vannak a Sarah Connor kezében tartott Terminátor koponyának valódi emberi fogai?!

 12. 12 Ready Player One


  Yekaterina Lisina-nak vannak valószínűleg a leghosszabb lábai a világon. Legalábbis a lépcsőfokokból és a felsőtestének méretéből úgy tűnik, hogy legalább 150 centis lábai lehetnek.

 13. 13 A szépség és a szörnyeteg


  A virágok rajongói nyilván észrevették a hibát A szépség és a szörnyeteg című film moziplakátján: a színésznő kezében ugyanis egy olyan rózsa található, amin egy tüske sem található – ami valljuk be, elég furcsa. A legvalószínűbb, hogy a fotózáson a szakemberek levágták róla azokat, hogy ne sérthessék meg Emma Watson ujjait.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
11
3 hozzászólás, 11 pont

Szólj hozzá!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!