HIRDETÉS

Ezek a képek megmutatják, hogy miért kellene abbahagyni a plasztikai műtétet választó emberek támadását

Az emberek többsége még ma is azt hiszi, hogy kizárólag az óriás mellek és a feltöltött ajkak miatt járnak az emberek plasztikai sebészekhez, de ez nem így van. Néhány ember számára az ilyen beavatkozások egyben az utolsó reményt is jelentik azzal kapcsolatban, hogy megszabadulhassanak a fiatalkoruk óta kellemetlenségeket okozó testi deformáltságuktól. Igaz ami igaz, könnyű átesni a ló túloldalára és túlzásba vinni az esztétikai beavatkozásokat, de szerencsére azért a legtöbben tisztában vannak vele, hogy meddig szabad elmenni.

A Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány embert, akik előtte-utána fotókkal bizonyítják, hogy a plasztikai műtétek néha nagyon is indokoltak, és ha jól csinálják őket az orvosok, akkor valóban elképesztő változásokra képesek.


 1. 1 Ez a fiatalember nagyon rosszul érezte magát a bőrében, nem volt önbizalma. Ezért döntött az orr- és szemhéjműtét mellett, amiről utólag is úgy véli, hogy minden pénzt megért.


 2. 2 Ez a fiatalember egy állkapocs-műtéten esett át, mert nem volt elégedett annak formájával. Most jobban érzi magát a bőrében, boldog, és rengeteg bókot kap.


 3. 3 Ennek a fiatalembernek az orrműtéte némileg különbözik a többiekétől, az övére ugyanis azért volt szükség, mert az orra deformáltsága miatt már alig kapott levegőt az orrán keresztül. Most viszont már jobb, mint újkorában.

  c9fa8435 629f 46be aa88 fbef993e6ce5
  imgur
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

 4. 4 Ez a nő azért feküdt kés alá, mert szeretett volna megszabadulni a hatalmas fogyás után hátramaradt felesleges bőrtől – főleg has tájékon.


 5. 5 Ennek a lánynak az álla nem a túlsúly miatt nézett ki úgy, ahogy, de a műtét szerencsére könnyedén orvosolta a problémáját.


 6. 6 Ennek a fiatalembernek egy állkapocs-műtétre volt szüksége, de a sebészek az orrát is az új arcformájához igazították. A két kép között egy év telt el.


 7. 7 Egy másik példa a sikeres és valóban indokolt állkapocs- és orrműtétre.


 8. 8 Elhiszed, hogy ez egy és ugyanaz a személy? A bal oldali kép 2017-ben készült, a jobb oldali pedig 2020-ban, néhány hónappal a műtétek után.


HIRDETÉS
HIRDETÉS

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.