HIRDETÉS

Csak ástak a kertben, és hirtelen fejére állt az életük – 9 mázlista ember

  Emberek, akik mit sem sejtve dolgoztak a kertben, amikor felfedeztek valami nagyon érdekes dolgot. Gyerekkorunk óta reménykedünk abban, hogy egyszer föld alá rejtett kincsre bukkanunk, nos ezek az emberek úgy tűnik megütötték a jackpotot.

  HIRDETÉS

  Nem mindenki lett attól milliomos, amit talált, de van, akinek egész hátralévő életében nem kell dolgoznia, köszönhetően a hátsó kertben talált apróságnak.

  1. 9 Dinoszaurusz csont


   1997-ben az angliai John Lambert, kerítés építés közben az ásójával eltalált valamit, ami valószínűleg egy csont volt. Nem is foglalkozott vele, 16 évig tárolta az egyik kerti sufniban, aztán 2013-ban végre elvitte egy szakértőhöz – kiderült, hogy a csont egy pliosaurustól származik – egy óriási tengeri lény, amely 60-250 millió évvel ezelőtt élt a Földön.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  2. 8 Titkos óvóhely


   Chris és Colleen Otcasek Kaliforniában vásárolt egy házat, amelynek kertje alatt egy sugárvédett háborús bunkerre akadtak. Az óvóhelyet körülbelül 50 éve építette a hidegháború idején a ház előző tulajdonosa, egy mérnök. A testvérek azt hitték, hogy fél évszázad után már semmi nem maradt az óvóhelyből, azonban nagy meglepetésükre minden tökéletes állapotban volt, a polcok feltöltve törlőkendőkkel, altatókkal, konzervekkel, kávéval, könyvekkel, és magazinokkal. Valóságos időkapszula!

  3. 7 Egy Ferrari


   1978-ban, két testvér ásott a Los Angeles-i házuk udvarán, amikor egy Ferrari Dino 246 GTS-re bukkantak. A rendőrség kiderítette, hogy az autó lopott volt, és valószínűleg biztosítási csalás miatt ásták el. A kocsit végül elszállították a biztosító társasághoz, akik elárverezték a nem mindennapi életúttal rendelkező járművet.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 6 Óriástatu páncélja


   Az Argentínában élő Jose Antonio Nievas a farmján bukkant rá a hatalmas “dinoszaurusz tojásra”, ahogy ő nevezte.

   Később kiderült, hogy egy glyptodon – a tatu őse, amely kb. akkora volt, mint egy Volkswagen bogár – páncéljára akadt. A rajta levő lyukat valószínűleg egy másik glyptodon által, egy harc során szerezte.

  5. 5 A Gízai nagy piramisba vezető alagút


   A legendás egyiptomi piramisok közelében fekvő El Haraneya falvának egyik lakója, épp a hátsó kertjében ásott, amikor egy titokzatos alagútra bukkant. Valószínűleg egy rejtett föld alatti utat talált meg, amely a legnagyobb és legrégebben épült gízai piramisba vezet – a Kheopsz-piramisba, más néven Hufu-piramisba.

   Az alagútról Hérodotosz is említést tett.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

10 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!


Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!