HIRDETÉS

Az internetezők megosztották az életükben történt boldog pillanatokat

Vacsorafőzés a kislányunkkal, édesanyánk gyerekkori kívánságainak teljesítése, a nagy szerelem vagy épp az elveszett macskánk megtalálása – olyan sok esemény van az életben, amitől a szívünk hirtelen hevesebben kezd dobogni. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy kamera vagy egy telefon, hiszen a boldog pillanatok megörökítésével egész életünkre „elrakhatjuk” azokat, valamint megoszthatjuk őket a többiekkel.

Mi, a Liked.hu-nál tudjuk, hogy az élet nemcsak boldog pillanatokból áll, viszont azt is, hogy számtalan alkalom van az örömre, amit meg kell ragadni, és ha lehetőségünk van rá, akkor másokkal is megosztani. Épp úgy, ahogy azt a most következő emberek is tették.


 1. 1 ,,A kutyám elvesztette a kölyökkutyáit és depressziós lett. Nem evett semmit, alig kelt fel az ágyából. Aztán örökbe fogadta ezt a cicát…”


 2. 2 ,,Apuka vagyok és mindig a kislányom jelentett számomra mindent. Ez volt az első Halloween, amit a munka miatt nélküle kellett töltenem, így addig a nagyszülei vigyáztak rá. Jelmezeket vettek, és elküldték nekem ezt a fotót.”


 3. 3 ,,Megfogtam a macskámat és 3200 km-re menekültem el egy hihetetlenül mérgező, 3 éves kapcsolattól. Úgy érzem, újra kapok levegőt.”

  12076815 image crop 640x522 1573388762 728 709fa9730a 1573651201
  reddit
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

 4. 4 ,,A barátom készítette rólam ezt a fotót, és ez volt az első alkalom, hogy nem undorodtam magamtól. Örülök, hogy végre megtanultam elfogadni a testem.”


 5. 5 ,,A férjemmel fajtatiszta kutyát akartunk, de amikor elmentünk a menhelyre és megláttuk ezt a kis hölgyet, kiderült, hogy ugyanott született, ahol a nászútunk volt.”


 6. 6 ,,Nem vagyok házas, sem eljegyzett, és gyerekünk sincs...csak egyszerűen boldog vagyok ezzel az őrülttel."


 7. 7 ,,Nagyon büszke vagyok a tortákra, amiket a lányommal készítettünk."


 8. 8 ,,Boldog vagyok, mert soha nem gondoltam, hogy egyszer minden rendben lesz. 10 hónapja nem ittam, boldog házasságban élek, szeretem a munkám és a cicám. Sose adjuk fel az álmainkat!”


 9. 9 ,,8 évvel ezelőtt édesapám születésnapján megkértem a feleségem kezét. Már nem élhette meg a következő születésnapját, de legalább láthatott minket összeházasodni.”


 10. 10 ,,Körülbelül 2 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba. Múlt hónapban ide költözött a városba, ahol lakom, és kiderült, hogy mindketten egyedülállók vagyunk. Vagyis csak voltunk, mert tegnap óta együtt vagyunk.”


HIRDETÉS
HIRDETÉS

2 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!2 comments

 • Szia, guest
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.