HIRDETÉS

19 ember, aki nem csak vezetői engedélyt, de életre szóló élményt is kapott az autósiskolában

  A vezetés megtanulása és elsajátítása rengeteg idegeskedéssel jár. A stressz hatására pedig olykor még azt is elfelejtjük, hogy melyik a bal és melyik a jobb, ami pedig természetesen sok vicces helyzetet generál. Mindenkinek van egy érdekes története a jogosítványszerzéssel kapcsolatban, és vannak, akik ezeket az izgalmas év vidám sztorikat az interneten keresztül is megosztják a nagyvilággal.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most 19 ilyen embert gyűjtöttünk össze, akik bár csak jogosítványt szerettek volna, valójában életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak.

  • Első vezetési óra, nyár. A metrótól a megbeszélt helyszínig sétálva elkalandoztak a gondolataim, majd beültem a tanuló autó hátsó ülésére, és megadtam a lakcímemet.
  • Egy autósiskola adminisztrátora vagyok. A tanulók mindig különböző kritériumok alapján választják ki az oktatójukat. Sok lány például az egyik fiatal, helyes oktatót választja, míg mások az autó típusa szerint. Egy nő azonban felülmúlta az összeset. Odajött hozzám és megkérdezte: „Bika vagy szűz?” Erre én: „Az oktató vagy a kocsi?”.

  Tanuló autó

  • Amikor autósiskolába jártam, volt egy nagyon különleges oktatóm. A nőnek a kocsiján egy „siket vagyok” matrica volt felragasztva. Persze nem volt süket, de tudja, hogy az emberek nem fognak dudálni, ha azt hiszik, hogy egy süket ül az autóban.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  • A feleségem barátnője egy oktatóhoz ment feleségül. Azt mondta, ő volt az első oktató, aki nem káromkodott vele.
  • Mai napig emlékszem rá, hogy egyszer lefulladtam, amikor vezetni tanultam, és a többi autós úgy dudált, hogy majdnem megsüketültem. Erre az oktatóm csak annyit mondott, hogy nyomjam én is a dudát. Kedves volt tőle, ahogy próbálta oldani a helyzetet, én pedig megtanultam, hogy soha ne dudáljunk le egy bénázó tanuló vezetőt.
  • Tegnap különleges élvezetben volt részem: este, forró víz, hab, közben a kedvenc zeném szól … én pedig a közúti szabályokkal kapcsolatos könyvet olvasom.
  • Egy évvel a vezetői engedélyem megszerzése után balesetet szenvedtem … a volt oktatómmal.


  ,,Drágám, képzeld, megkaptam a jogosítványt!”

  • Az oktatómmal egyszer utolértünk egy trolibuszt, aki bevágott elénk, pedig nekünk volt elsőbbségünk. A megállónál az oktató megkért, hogy húzódjak le mellé, majd a lehúzott ablaknál átkozta a sofőrt. Én végig a vezetőülésen ültem, és a „gázt!” parancsra várva, mint egy akciófilm főhőse.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!