HIRDETÉS

Miért olyan ingatagok a modern kapcsolatok?

  Manapság a legtöbb kapcsolatban a felek a kényelmet tartják leginkább szem előtt. Megállapodunk valakivel, akivel a kapcsolatunk harmonikus, és az életünk tele van szeretettel. De amint a legkisebb probléma adódik, megváltozik a légkör, a felek egymásnak feszülnek, és fontolóra veszik a párkapcsolat végét.

  HIRDETÉS

  Nyilvánvaló persze, hogy nem mindig lesz vége ilyen gyorsan és könnyen a párkapcsolatoknak, de tény, hogy sokak számára könnyebb lezárni egy kapcsolatot és újat keresni helyette, mint nagy erőfeszítések árán megmenteni és feljavítani azt. A Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy készítünk egy cikket, mely segít megérteni ezt a fajta viselkedést.

  Párkapcsolat megmentése

  11. Nem vagyunk felkészülve.

  Gyakran nem vagyunk hajlandók engedményeket tenni, feláldozni a kis szokásainkat vagy feltétel nélkül szeretni. Nem akarunk várni, mindent most akarunk, azonnal. Nem hagyjuk az érzéseinket érlelődni, inkább korlátok közé szorítjuk.

  10. Összekeverjük a szeretetet más érzelmekkel.

  Olyan emberrel akarunk együtt lenni, aki mellettünk van a moziban vagy diszkóban, nem pedig olyanokkal, akik megértenek és támogatnak minket még a legnehezebb időkben is. Nem szeretünk unalmasan létezni, ezért olyan embert keresünk, aki mellett kaland az élet. És mégis vakon ugrunk bele a változásokba, noha tudjuk jól, hogy az első látásra vonzódást nem mindig követi tényleges szerelem.

  9. Felemésztenek az anyagi problémák.

  Az idő múlásával egyre kevesebb idő jut a szerelemre, mert lefoglal minket az anyagi javak keresése és hajszolása.

  8. Azonnali eredményre számítunk.

  Amikor beleszeretünk valakibe, azonnal szeretnénk egy érett, teljes kapcsolatot létesíteni az illetővel, annak ellenére, hogy ez teljesen logikus módon, csak idővel jönne létre, csakúgy, mint a kölcsönös megértés és áldozatkészség. Manapság a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a világon semmi sem érdemli meg a türelmét és az erőfeszítését, még a szeretet sem.

  7. Türelmetlenek vagyunk.

  Inkább egy órát töltünk száz különböző emberrel, mint egy egész napot egy emberrel. Nem adunk meg mindent a párunknak, mégis azt akarjuk, hogy tökéletes legyen, és ő mindent megadjon nekünk. Manapság az emberek bármikor vakon véget vetnek a kapcsolataiknak, amint egy jobb „lehetőség” adódik. Persze idővel sokszor kiderül, hogy mégsem volt ez olyan jó, mint amilyennek az elején tűnt.

  6. Függünk a technológiától.

  A technológia olyan közel hozott minket egymáshoz, hogy nehéz fellélegezni. A szóbeli kommunikáció helyett inkább az SMS, a hangüzenet, és a videotelefonálást részesítjük előnybe, annyira, hogy amikor tényleg együtt vagyunk, a testi vonzalmon túl sokszor már szinte nincs is miről beszélnünk.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ!One comment -

 • Szia, guest
 • Kiegészíteném még azzal, hogy manapság az a jellemző, hogy az embereknek elvárásaik vannak, nem pedig kéréseik. Az elvárásaikhoz keresik a nemlétező nagy Őt, ahelyett hogy észrevennék mások jó tulajdonságait. Nagyon ritkák az őszinte érzések, sokan csak a saját érdekeiket nézik.
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!