HIRDETÉS BEZÁRÁS

Miért lehet az egyedülállóság a legtermékenyebb talaj a személyes fejlődéshez?

  Míg sok ember számára a szingliség a magány és a frusztráció szinonimája, addig mások sokkal szabadabbnak és erősebbnek érzik magukat, ha egyedül vannak. Ha Te az első csoportba tartozol, akkor szemléletváltással csatlakozhatsz a másodikhoz, megértve azt a tényt, hogy szinglinek lenni nem katasztrófa. Akár választás, akár életút eredménye, az egyedülállóság csodákra képes a személyiségünkkel és számos fejlődési lehetőséget kínál, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál feltártunk néhány nyomós okot és érvet, amiért az egyedül töltött idő az egyik legtermékenyebb időszak lehet egy ember életében.

  Ideje megtörni a sztereotípiákat

  pexels arthur brognoli 2261017
  © Pexels

  Bár egyre többen döntenek úgy, hogy egyedülállók maradnak, sokan mégis társadalmi nyomást éreznek arra, hogy párjuk legyen és családot alapítsanak, amit aztán magukénak mondhatnak. Ezenkívül az egyedülálló embereket sokan magányos és bizonytalan személyeknek tartják, de ezen a sztereotípián változtatni kell. Vannak, akik inkább önszántukból szeretnének szinglik maradni, és ez a döntés tiszteletet érdemel. Egyes emberek váratlan események miatt válnak szinglivé, de semmi esetre sem lehet őket emiatt megbélyegezni, és pláne nem azt mondani rájuk, hogy ők ettől „magányosak”.

  Ha jelenleg (bármilyen okból kifolyólag is) egyedülálló vagy, de nem érzed magad boldognak és biztonságban az adott helyzetben, akkor ideje elkezdened pozitívan tekinteni az életed ezen szakaszára, el is mondjuk, hogy miért.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Kitűzhetsz célokat és el is érheted azokat

  Kitűzött és elért célok
  © Pixabay

  Szinglinek lenni egy remek lehetőség arra, hogy új célokat tűzzünk ki az életünkben és el is érjük azokat, melyekre egyébként nem biztos, hogy lenne időnk és energiánk egy párkapcsolatban. Évek óta álmodozol egy idegen nyelv tanulásáról? Itt az ideje elkezdeni! Használd ki a rendelkezésre álló időt arra, hogy azokra a dolgokra összpontosíts, amikre valóban szükséged van, és amelyek előre vihetnek téged az életedben. Bővítsd a korlátaidat és a látókörödet. Találj új hobbit vagy tűzz ki új karriercélokat – csinálj bármit, amit csak akarsz, és élvezd az életet a lehető legteljesebb mértékben!

  A világ a te játszótered

  Világ játszótér
  © Pixabay

  A legjobb útitársad saját magad vagy. Képzeld csak el: megtervezhetsz egy teljes utazást anélkül, hogy figyelembe kéne venned mások igényeit vagy elvárásait. Ezenkívül minden nehéz döntést egyedül kell meghoznod, ahogy a nehézségeket is leküzdened, ami bárkit erőssé és felelősségteljessé tesz. Utazz bárhová, ahová csak akarsz, fedezd fel a gyönyörű bolygónk minden szegletét. Látogass el új helyekre, próbálj ki új ételeket, ismerkedj új emberekkel, és gondoskodj róla, hogy minden utazásod életed legjobb és legnagyobb kalandja legyen!

  Még nincs vége, a bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.