HIRDETÉS BEZÁRÁS
Életmód

Feleség-rangsor csillagjegy szerint: a hűtlentől a leghűségesebbig

  Minden nő gyönyörű, ez kétségtelen, azonban ugyanez már nem mondható el néhány hölgy személyiségéről. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a viselkedésünket és a személyiségünket nagyban befolyásolja az a tény, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál ma úgy döntöttünk, hogy a csillagjegyek alapján megpróbáljuk meghatározni, melyik állatöv alatt született hölgy a legjobb menyasszony. Ne feledd, hogy a csillagok is tévedhetnek néha. De legalább szórakozunk kicsit! 😉

  12. hely: Skorpió

  Az elegáns, lenyűgöző és karizmatikus Skorpió hölgyek minden vőlegény legrosszabb rémálma. Úgy tűnhet, hogy az ilyen hölgyek magas követelményeket támasztanak magukkal szemben, de a partnereikkel szemben még ennél is magasabbakat. Egy ilyen feleség mellett nincs szükség színházba járni – a férfiaknak mindenképp kijut majd a napi rendszerességű műsorból. Egy ilyen nő elhagy, amint meglátja az első kopasz foltot a fejeden, vagy ha meghallja, hogy egy izmos pasi olaszul beszél a közelben.

  Híres Skorpiók: Grace Kelly, Aishwarya Rai, Julia Roberts

  11. hely: Halak

  Ha egy gyönyörű vadmacskára vágysz, aki szebbé teszi a házat és akit mindenki megcsodál, akkor ez a tökéletes választás számodra. A Halak imádnak dorombolni, ám boldogságuk és hangulatuk egyúttal nagyban függ a partnerük pénztárcájának méretétől. Minél több számjegyű a bankszámlád, annál nagyobb eséllyel hagyja magát megsimogatni. De vigyázz: akkor sincs rá garancia, hogy sokáig neked fog dorombolni, távozás után pedig kitörölhetetlen nyomot hagy majd a szívedben.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Híres Halak: Cindy Crawford, Natalia Vodianova, Rihanna

  Híres halak

  10. hely: Oroszlán

  Az Oroszlán csillagjegy alatt született nők igazi királynők! Velük mindig van miről beszélni. Szeret utazni és vásárolni, utóbbit talán jobban is, mint kellene. Ha képes vagy megadni neki az otthont, amire vágyik, akkor örökre veled marad. Persze ehhez lehet, hogy sok gyémántra lesz majd szükség. Ennek ellenére az Oroszlánok kiváló háziasszonyok és hűséges feleségek is. Nehéz elnyerni a tetszésüket, mert pontosan tisztában vannak a saját értékeikkel. Ha egy ilyen nővel szakítasz, az összes többi nő csak olcsó másolatnak fog tűnni hozzáképest.

  Híres Oroszlánok: Jennifer Lopez, Whitney Houston, Charlize Theron

  Híres oroszlánok

  9. hely: Nyilas

  A Nyilas nők szoknyában nőttek fel. Rendkívül makacsok tudnak lenni, és ha egyszer is megpróbálod őket megfékezni ebben, akkor azonnal meglesz a jutalmad … válás! Ezekkel a hölgyekkel nem lehet otthon ülni és húslevest főzni vasárnap, mivel akcióra, kalandra és szórakozásra vágynak. Az ilyen nők 5 perccel zárás előtt érkeznek a boltba, és egyik napról a másikra képesek eldönteni, hogy megmásszák a Mount Everestet. A Nyilas hölgyek nagyon gyorsan szerelembe esnek, de vigyázz: pont ugyanilyen gyorsan véget is vetnek a kapcsolatnak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Híres Nyilas nők: Milla Jovovich, Britney Spears, Tyra Banks

  Híres nyilasok

  8. hely: Ikrek

  Egyes nők mellett a férfiak hősként érzik magukat, míg mások mellett totális csődtömegként. A fiatal Iker hölgyekkel nyert ügyük van a férfiaknak – ők mindig csak a lényegre koncentrálnak és kaland velük az élet. Az ilyen hölgyek elől semmit sem lehet elrejteni, mivel azonnal észreveszik, ha egy férfi hazudik, vagy titkol valamit a hátuk mögött. Ennek ellenére ez a hölgy nem fog botrányt csinálni, mivel csendes, nyugodt és rendkívül kifinomult. Ettől persze még szó nélkül elhagy majd, de ezt is elegánsan teszi.

  Híres Ikrek: Angelina Jolie, Anna Kournikova, Marilyn Monroe

  Híres ikrek

  7. hely: Kos

  Egy Kos nővel együtt élni olyan, mintha egy vulkán szélén ücsörögnénk. Egyenes, szabadságra vágyik, energikus, és könnyen forróságot csinál. Finoman szólva sem nevezhető tisztaság vagy rendmániásnak, ezért a konyhában általában a partnere a domináns. A fiatal Kos hölgyek szeretik dróton rángatni a kedvesüket, akár többet is egyszerre. Khmm. Ahhoz, hogy egy kos nőt megtarts, nemcsak szeretni kell őt, de nap mint nap csodálni és sokat romantikázni vele.

  Híres Kosok: Victoria Beckham, Keira Knightley, Emma Watson

  Híres kosok

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

2 hozzászólás
Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.