Ennek a 23 éves nőnek már 11 gyereke van, és sokkal többet akar


Képzeld el, hogy nem egy, hanem tizenegy baba igényli a figyelmed egyszerre. Ez a 23 éves Christina Ozturk élete, aki nem is lehetne ennél boldogabb. A fiatal lány annyira szereti a gyereket, hogy még ennél is sokkal többet akar.

HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most utánajártunk ennek a nem mindennapi édesanya történetének, hogy megoszthassunk néhány érdekes információt az életéről és a döntéseiről. A cikk végén még egy aranyos videót is találsz róla a gyerekekkel!

Tinédzser anyuka

Christinának 17 évesen született meg első babája, Victoria. Egyedülálló anya volt, de az élete megváltozott, amikor az egyik nyaralás közben megismerkedett a jelenlegi férjével. Elmondása szerint azonnal egymásba szerettek, a férfi pedig megkérte, hogy legyen a felesége és szüljön neki sok gyereket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A nagy család titka

Christina legtöbb gyermeke egy időben született és egyidős! Mivel lehetetlen egyszerre ennyi gyereket vállalni, ezért a férjével béranyákhoz fordultak, hogy gyorsan, nagy családot építsenek. Annak ellenére, hogy nem ő szülte minden gyermeket, Christina mégis a biológiai anyjuknak érzi magát. Férjével több tucat babát szeretnének, de pontos számot még nem jelöltek ki.

Egy egész falura van szükség a babákról való gondoskodáshoz

A lány 56 éves milliomos férje egy szuper apuka, aki gondoskodik arról, hogy felesége és gyermekei minden szükségletét kielégítse. Annak érdekében, hogy Christina a lehető legjobban tudja ellátni és gondozni a gyermekeiket, dadákat és asszisztenseket fogadtak fel.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy átlagos hétköznap Christina számára

Christina elmondása szerint a férjével felosztották egymás között a feladatokat. Ő gondoskodik a munkáról és a pénzről, a lány pedig a gyerekekről. Férjével rendszeresen sétálnak, társasjátékoznak és filmeznek a gyerekekkel. Hétvégente minden percet együtt töltenek, de a hétköznapokban is szigorú szabályaik vannak: bármilyen zsúfoltak is a napok és bármennyire sok is a teendő, minden nap legalább egy étkezésnyi időt együtt tölt a család. Christina elmondása szerint sosem volt még ennél boldogabb, és alig várja, hogy további utódokkal bővüljön a család.

Végezetül nézd meg, hogyan gyűlik össze a család a közös fotózáshoz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
12
1 hozzászólás, 12 pont

Szólj hozzá!

One comment -

Tipp: a bejelentkezett felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
  • Szia, guest
  • Azt gondolom , a férfi beteg, de a csaj is. ! Spermát adott annyi nőnek, (egyáltalán ez törvényes?) megtervezték mikor lesz a beültetés,aztán csak hordták haza a bébiket, egy fiatal nőhöz aki állítólag annyira anya akar lenni, és csak mosolyog mosolyog. 
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!