HIRDETÉS BEZÁRÁS
Életmód

Egy tanulmány kimutatta, hogy a 6 évvel idősebb férfival történő randizás boldogabbá teszi a nőket

  A randevúzás sok ember számára bonyolult lehet, de úgy tűnik, hogy nagyon sok nő tudja, mire is vágyik pontosan, és ez megkönnyíti a párkeresést. Az érettség, az érzelmi stabilitás és a bölcsesség az egyik legfontosabb dolog, amit a nők keresnek a férfiakban. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbben egy kicsit idősebb férfiakat választanak.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most szeretnénk megosztani veletek egy érdekes tanulmányt, mely azt mutatja, hogy sok nő úgy gondolja, ideális esetben a partnere legalább 6 évvel idősebb kell hogy legyen, mint ő.

  Ez az oka annak, hogy egyes nők inkább idősebb férfiakkal randevúznak.

  Blake lively
  ©  blakelively / Instagram

  Mindannyian hallottuk már, hogy egyes nők inkább idősebb férfiakkal randevúznak, de mi lehet ennek az oka? Vannak, akik negatív sztereotípiákkal vagy megbélyegzésekkel társítják a jelenséget és az ilyen nőket egyszerűen „aranyásóknak” nevezik, pedig a legtöbb pár esetében ez egyáltalán nem így van. Számos különböző okai lehetnek annak, hogy a nők gyakran egy idősebb férfiban találják meg a boldogságot. Az idősebb férfiakkal randizó hölgyek így nyilatkoztak:

  • Sokkal egyszerűbb egy idősebb férfival a párkapcsolat és nagyon keveset trükköznek, ha egyáltalán trükköznek. © Keirabella999
  • Stabilitás. Érettség. Bölcsesség. © WhEnPaInLoVeS
  • Azt hiszem, az élettapasztalatuk érzelmileg rugalmasabbá, stabilabbá és egyenesebbé teszi az idősebb férfiakat, ezért jobban tudják, hogy mit akarnak. © BLESS_YER_HEART

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Elegy
  ©  Elegy / Lakeshore Entertainment
  • Egyszerűen azért, mert érettebbek. Ők (nem mindegyikük) tisztelettel bánnak veled, úgy is beszélnek hozzád, meghallgatnak és megosztanak veled mindent. Nem mellesleg pedig sokkal több élettapasztalatuk van. © Joaziez
  • Általában érettebbek, tájékozottabbak és jobban tudják, hogy mit akarnak az élettől. Gyakrabban szeretnének mély, elkötelezett kapcsolatot, mint a fiatalabb pasik, és én is erre vágyom. © KitKatCarKat
  • Jó érzés olyan emberekkel randizni, akikkel el lehet köteleződni, akik tisztán látják, hogy mit akarnak a jövőjükkel kapcsolatban. Általában a függetlenségük is nagyobb. Ha egy férfi elér egy bizonyos kort anélkül, hogy bármit is letenne az asztalra vagy bármennyit is előrelépne az életben, akkor nem akarok randevúzni vele. © Codydarkstalker

  Az ideális korkülönbség 6 év, a férfiak javára.

  The light between oceans
  © The Light Between Oceans / Participant

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Gyakran láthatunk nagy korkülönbségű románcokat a romantikus filmekben, de az igazság az, hogy az ideális korkülönbség nem olyan nagy. A WhatsYourPrice.com által végzett tanulmány szerint, ami egy olyan webhely, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy másokkal versengve licitáljanak az első randira valakivel, az ideális korkülönbség 6 év, természetesen a férfiak javára.

  Magic in the moonlight
  ©  Magic in the Moonlight / Sony Pictures Classics

  A tanulmány több mint 100.000 első randevút vizsgált meg idősebb férfiak és fiatalabb nők között. Az eredmény szerint a nőket leginkább a náluk 6 évvel idősebb férfiak vonzzák. A vezérigazgató Brandon Wade szerint ,,A nők gyakran hamarabb válnak éretté, mint a férfiak. Emiatt a legtöbb nő nem szeret a korosztályából vagy annál fiatalabb férfiakkal randizni.” Azt is hozzátette, hogy a 6 éves „ideális” korkülönbségtől eltekintve a nők általában 10 évnél kisebb korkülönbségű férfiakkal randiznak.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Mit mondanak a hírességek a korkülönbségükről

  • Calista Flockhart, Harrison Ford felesége azt állítja, hogy a korkülönbség sosem jelentett számára problémát. Azt is mondta: ,,Néha teljesen elfelejtem, hogy 22 évvel idősebb nálam.”
  • Hilaria Baldwin bevallotta, hogy nem számított arra, hogy szerelmes lesz Alec Baldwinbe , mivel sokkal idősebb volt nála: ,,Nem számítottam rá, hogy beleszeretek valakibe, aki 26 évvel idősebb nálam, de nem tudsz mit tenni ellene. A szerelem már csak ilyen.”
  • Sir Patrick Stewart feleségül vette a nála 39 évvel fiatalabb Sunny Ozellt. Sunny megosztotta gondolatait a korkülönbséggel kapcsolatban: „Annyira fiatalos, én pedig olyan aggodalmaskodó vagyok, mint egy öregember, ezért áthidaljuk a különbségeket. Az egyetlen, ami feldühít, hogy jobb formában van, mint én.”
  Baldwin
  ©  hilariabaldwin / Instagram
  • David Hasselhoff eleinte nem akarta elvenni Hayley Roberts-t, mivel a hölgy 27 évvel fiatalabb nála. A színész megosztotta, hogy mit gondol a Hayley-vel közös kapcsolatukról: ,,Sokáig nem tartottam helyesnek, hogy feleségül vegyem Hayley-t, mivel sokkal idősebb vagyok és nem akartam elvenni a szórakozását, a fiatalságát és az izgalmakat. […] Körülbelül 7 éve voltunk együtt, és nagyon jól éreztük magunkat együtt, amikor rájöttem, mennyire szeretem Hayley-t, és mennyire részeivé váltunk egymás életének. Innen már nem volt visszaút.”
  • Dennis Quaid színész és felesége, Laura Savoie között 39 év korkülönbség van, ami miatt sok kritika éri őket. Dennis így nyilatkozott erről: ,,Nem kerestem az idősebb férfiakat, egy üzleti rendezvényen ismerkedtünk meg, teljesen véletlenül, majd kialakult közöttünk a kapcsolat. Nem tudod befolyásolni, hogy kibe szeretsz bele, én pedig egyébként sem vagyok egy könnyen szerelembe eső típus. Háromszor voltam házas, és tudom, hogy ez az utolsó. Úgy érzem, megtaláltam az életem szerelmét.

  Mi a véleményed a nagyobb korkülönbségű kapcsolatokról? Volt már benne részed?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.