HIRDETÉS

Az élet 13 igazsága, amit fiatalon még nem tudunk, de 30 éves korunkra már megtanuljuk

  Fiatalkorunkban mindannyian azt gondoljuk, hogy elég bölcsek vagyunk már, és mindenben nekünk van igazunk, de csak az életkor haladtával, rendszerint utólag döbbenünk rá, hogy mennyire rosszul is gondoltuk a dolgokat fiatalkorunkban. 30 éves korunkra azonban eljutunk arra a szintre, hogy már bölcsen átlássuk a világ dolgait, és mosolyogva emlékezzünk vissza a 10 évvel ezelőtti hibáinkra.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogy mik azok a legtipikusabb dolgok, melyekkel kapcsolatban nagyon megváltozik a véleményünk 20 és 30 éves korunk között.

  1. 1 Az életkor haladtával megértjük, hogy a hasznos születésnapi ajándék nem az elrontott ünnep, hanem a törődés igazi jele.

   Szuletesnapi ajandek 1

  2. 2 A vásárlásnál fontosabbá válik a kényelem, mint a szépség.

   Kenyelmetlen cipo

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 Aki egyszer átvert, az máskor is át fog. Ezt az igazságot nem könnyű elfogadni, de érdemes minél előbb rádöbbennünk, mielőtt még túl késő lesz.

   Aki egyszer atvert

  4. 4 Utazáskor sokkal fontosabbá válik a kényelem. Már nem akarunk vándorolni és bulizni, csak pihenni és kikapcsolódni.

   Utazas 20 es 30

  5. 5 A szülőknek mindig igaza van. Bármennyire sértőnek tűnnek is a szavaik, ez csak azért van, mert őszinték.

   Szuloi oszinteseg

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 Nem az számít, hogy ki ígéri le nekünk a csillagokat az égről, hanem az, hogy ki az, aki teljesíti minden ígéretét.

   Igeretek betartasa

  7. 7 Nem érdeklünk másokat. A tengerparton is mindenkinek meg van a maga dolga és gondja, senki nem fog azon töprengeni, hogy kövér vagy-e vagy sem.

   Onertekeles

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik

Másolás
18
11 hozzászólás, 18 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

 • Az 5-ös kép egyáltalán nem igaz. A szülök is csak emberek, szoktatk tévedni. Nincsen mindig igazuk. Sokszor tévednek, de a jó szülő beismeri, ha hibázott.
 • A 8-as kép nem illik a szöveghez. Igen,néha a saját érdekünkben (néha viszont mások érdekében) muszáj nemet mondani. De elfoglalni egy egész padot,és visszautasítani,hogy más is leüljön,bunkóság.
  • Ebben igazad van, de nézd meg jobban a képet, van másik pad üresen. Ha van üres pad inkább azt választom, mint hogy másokat zavarjak
  • Kivéve, ha van még hely bőven másutt a közelben - akkor nem "kell" (illik) udvariasságból elviselni valakit, ha nem akarom.  Pl. amikor szinte üres a busz, de egy ismeretlen másik utas PONT mellém akar ülni, na azt visszautasítom. 
  • Szerintem ez embertípustól függ. Van, aki soha nem szeret vagy szeretett kirándulni. És olyan is, aki örök életében imád, imádott és imádni is fog kirándulni.
 • 9. Ez nem olcsó alternatíva, mert egy kád víz az nagyon sok, és sokba kerül. Lehet, hogy valamivel olcsóbb, de nem biztos, hogy sokkal...
  • De, sokkal. Bár nem tudom, mekkora kádad van otthon, látatlanban az a tippem, hogy egy kád víz nálatok sem kerülne többe, mint pl. egy Kaviczky vagy Babor arckrém (és ezek nem is a legdrágább márkák).
 • 13. Már megb*szta az összes 1.képes pasi ezért keres magának egy 2es pasit, aki úgy is szereti, mindenki átment már rajta. 🤣
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!