HIRDETÉS
Életmód

A férfiak bevallották, miért kedvelik jobban az idősebb nőket

  Általánosságban elmondhatjuk, hogy legtöbbször a férfi az idősebb egy kapcsolatban. De nem mindig. Sőt! Sok olyan férfi van, aki jobban kedveli a stabilitást, az érettséget, a mély beszélgetéseket, és ehhez kétségkívül egy idősebb nő a tökéletes partner.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most bemutatjuk, hogy mik a leggyakoribb indokok, amik miatt a férfiak úgy döntenek, hogy a fiatal lányok helyett inkább egy idős, tapasztalt nő mellett kötelezik el magukat.

  Az idősebb nők mellett nagyobb a biztonságérzet.

  Idősebb nő és srác

  A hátuk mögött álló évek tapasztalatainak köszönhetően az idősebb nők általában magabiztosabbak, egyértelmű céljaik vannak, és ezért mindig „északra mutatnak”, míg a fiatalabb lányok sokszor csak sodródnak az élettel, és keresik az izgalmat, a céljaikat.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Sokkal többet tudnak az életről.

  Jason Momoa

  Ennek köszönhetően pedig a náluk fiatalabb férfiakat is arra ösztönzik, hogy tanuljanak és új tapasztalatokat szerezzenek, és segítenek helyes ösvényen tartani őket.

  Más szempont szerint nézik a dolgokat.

  Idős nő meg csávó

  Egy idősebb nő teljesen másképp áll az élethez, és a különböző dolgokhoz, mint egy fiatal. Az érettségüknek köszönhetően pontosan tudják, hogy mit akarnak, és a felmerült váratlan helyzetekre is sokkal könnyebben találnak megoldást. Egy idősebb nő esetében a férfiaknak nem kell találgatniuk, hogy vajon mit akarhat a nő, mert a nő ezt mindig egyenesen a tudtára adja majd. Ez segít, hogy mélyebb és megértőbb kapcsolatot alakítsanak ki egymással.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Sokkal magabiztosabbak, és általában függetlenek.

  Piqué és Shakira

  Soha nem kérnek engedélyt senkitől-semmire, és ritkán érdekli őket, hogy mit gondolnak róluk mások. Épp ellenkezőleg: jól érzik magukat a bőrükben, és senkinek nem engedik, hogy befolyásolhassa őket ebben.

  Érettebbek az érzelmeik.

  Idős pár

  Egy idősebb nő tudja, hogyan kell szembenézni egy nehézséggel anélkül, hogy konfliktusba vagy drámába bonyolódna. Ez nagyban megkülönbözteti a fiatal lányoktól, akik általában mindenre hevesen reagálnak, ezzel fölösleges problémákat szülve.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

24 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Nem értek vele egyet. Az utolsó pont pl. tök hülyeség. A 20 éves rokonom istenien főz, én 36 évesen még a forró vizet is képes vagyok odaégetni. Egyébként pedig arról megfeledkeznek ezek a drága férfiak, hogy a nő sem egy ovissal akar lenni. A férfiak alapból sokkal éretlenebbek egy nőnél, így már eleve jó pár évvel idősebbnek kell kelliük, hogy a nő értelmes kapcsolatba kezdhessen velük. Egyszer próbáltam nálam fiatalabbal járni, de úgy éreztem magam, mint egy óvó néni, sőt még a nálam 1-2 évvel idősebbekkel is. Szóval lehet, hogy egy fiatal pasi jól néz ki, el is lehet vinni egy körre, de annál többre nem valók.
  • Fiatal korban még jellemző, hogy a lányok/nők érettebbek a fiúknál/férfiaknál, de nem biztos, hogy ahogy megyünk korban fölfelé, akkor ez a különbség így is marad. Különböző szempontokat lehet figyelembe venni, például a magabiztosság a nőkben általában sokára alakul ki. Emellett nagyon sok igazság van abban, amit a cikk a közös beszélgetések témájával kapcsolatban említ.
  • Ez a férfiak alapból éretlenebbek dolog ez valóban igaz és kb. 20 éves korig tart. Onnantól a férfiak lehagyják a nőket ebben. Vajon miért van az, hogy a mai nagy női emancipációban is a férfiak a kenyérkeresők? Lehet jönni azzal, hogy hát a nők a gyerekkel vannak stb., de ne akarjuk becsapni magunkat. Az, hogy egy nő gyereket meg családot akar 25 évesen, de annyit tud belerakni ebbe a dologba, hogy pár dolgot megkérdezett az édesanyjától a szülésről, az édeskevés, és itt nem csak a materiális dolgokról beszélek mint beleadandó dolog. Ettől nem lesznek érettebbek a nők, csupán a férfi tudja mi vár rá, és addig próbálja tolni a családalapítást, ameddig már úgy érzi, hogy nem roppan össze a teher alatt, mert dolgozni nem azért járnak mert szeretnek. :) Míg az asszony otthon van a gyerekekkel, akit elvileg szeret, még ha persze ez fárasztó is egy nőnek, de egyben lelkileg felemelő. Utóbbi kevés férfinek adatik meg munkája során. Ismerek rengeteg negyvenes nőt, aki mind a mai napig az anyagi és úgy en bloc bármilyen előregondolkodás teljes hiányát mutatja. Tehát ez az éretlenség csak tinédzserkorban van meg. Rengeteg nő kb. ott ragad, tisztelet a kivételnek. Attól nem leszel érett, hogy olyan embert keresel, aki mindent megteremt neked és meghozza a döntéseket.
   • Sajnos nem tudom, miért a férfiak a kenyérkeresők, nálunk pl. a férjemnek nem kell dolgoznia, mivel az én pénzem bőven elég kettőnknek. Imádom a munkám. 
  • Vannak talpraesett fiatal lányok is de vannak számítóak nyafogo követelődző, lehúzók is, de ez mondjuk nem mindig korfüggő. 
 • 8,733
  Beszélgetésindító
  Nagyon örülök hogy így van! 72 éves vagyok, 25-32 éves pasikkal ismerkednék! Írjatok kedveskéim!
  • 2,760
   Beszélgetésindító
   T.R.O.L.L.    XD
  • Ó, Károlyod szerszáma már nem működik? :P Nem szégyen az, csak kellemetlen.
 • Mindig anyakoplexusra gondolok, ha ez a téma szóba kerül. Egyébként vicces helyzeben vagyok, mert jelenleg szingliként élek, utálom a fittyedt bőrnek a gondolatát is, nem birnék hozzáérni csak ha életbevágőan fontos, például egy idősebb ember rosszul lesz és nekem kell segiteni rajta, de legalább ennyire elképzelhetetlen számomra egy fiúka dajkálása, aztán meg tartani kellene az ütemet, amit semmilyen téren nem birnék talán, és a barátai megjegyzéseit sem az öreglánnyal kapcsolatban, aki én lennék! Most még élvezem a magányból adódó szabadságomat, de mi legyen amikor már nem? A kigyúrt izomzat ocsmány, hiába feszül rajta a bőr! 
 • Az első szexuális kapcsolatom 17 éves koromban volt egy nálam 19 évvel idősebb nővel. --- Ez nekem  akkor "bevésődött" (imprinting) azóta csak a feleségem volt fiatalabb nálam, a többi mind idősebb. Ma özvegyen is az idősebb korosztály között keresgélek !! --- Csak sajnos akik nálalam idősebbek, azok már lassan kiöregednek a szexből !! --- Annak pedig még a repertoárban van a helye !! ---       ( most 70-es pasi vagyok. ) 
   • 2,760
    Beszélgetésindító
    Honnan tudod, hogy nem? Számos idősebb férfi van, akik fiatalokat szégyenítenek meg szexben. Legfeljebb te nem tudsz róla.
 • Én pont szeretek irányítani. Határozott elképzeléseim vannak, és a barátnőmtől is ilyesfajta mentalitást várok. Elmondja, amit és ahogy gondol, kereken. Aztán elkezdünk kompromisszumot kötni, ha lehet. Veszekedés nélkül. Ki nem állhatom a tutyimutyi és a nekem minden jár, mert nő vagyok típusú nőket.
 • Van amibe igaza van a cikknek de ojan is amiben nincs  en fiatalab vagyok a ferjemnel es sokszor ugy erzem h 2 gyerekem van! Az h ki miben es menyire tapasztalt azt az elet donti el es nem a kor mert lehet h idosseb vagy de kevesebet tapasztaltal meg es lehetsz fiatal sokkal tobb tapasztalattal es az h ki mijenne valik egy kapcsolatban az mindketotol fugg nemszamit a kor(az en elettapasztalatombol mondom 31 evesn)!!!!!     
 • Én pont szeretek irányítani. Határozott elképzeléseim vannak, és a barátnőmtől is ilyesfajta mentalitást várok. Elmondja, amit és ahogy gondol, kereken. Aztán elkezdünk kompromisszumot kötni, ha lehet. Veszekedés nélkül. Ki nem állhatom a tutyimutyi és a nekem minden jár, mert nő vagyok típusú nőket. 
 • Az első képnél: könyörgöm, az a nő, ahogy odaírták, hány éves, az anyja lehetne.Ez a cikk csak azzal foglalkozik, hogy a FÉRFIAK mit akarnak. Egy anyukát, itt az jön ki, nem egy párt. Egy 28 és egy 51 éves ember nem ugyan olyan érdeklődési körrel, gyermekkorral rendelkezik. Az 51 éves a 28 évesnek max a szülője lehet, de a párja semmiképp. Szóval ez a cikk elég hülye lett.
  • 2,760
   Beszélgetésindító
   De, lehet a párja. Régen még nagyobb korkülönbségek is voltak párok tagjai közt.
 • A leírtak nagy része nem korfüggő. Nem az életkor számít, hanem a személyiség.
  • 2,760
   Beszélgetésindító
   De, korfüggő is.

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.