HIRDETÉS
Életmód

18 szerelmes pár, akik megmutatták, hogy együtt tényleg bármire képesek

  Azt mondják, hogy a külső nem fontos ahhoz, hogy szerelembe essen az ember. Bár legtöbbször csak szkeptikusan legyintünk egyet erre a kijelentésre, a most következő képeket elnézve azért mégiscsak lehet benne valami.

  HIRDETÉS

  Az alábbi párok ugyanis megmutatták, hogy noha “rút kiskacsaként” szerettek egymásba, együtt közösen mégis minden akadályt legyőzve változtatták meg az életüket és olyan tökéletes emberekké váltak, amilyenről korábban még álmodni sem mertek volna.

  1. 1 A hihetetlen átalakulás között 3 év telt el.


  2. 2 Danny és Lexi egy év alatt majdnem 200 kg-ot fogyott. Összsúlyuk korábban a 350 kilót is meghaladta, ám ez nem zavarta őket. Amikor azonban megtudták, hogy így nem lehet gyerekük, megváltoztatták az életüket.


  3. 3 Egy év alatt sikerült elérniük, hogy 10 évvel fiatalabbnak látszódjanak. Mindezt azért, mert beváltották a szilveszterkor tett fogadalmukat.


  4. 4 Két év alatt ez a pár teljesen megváltoztatta az életmódját. Ha nem lennének egymásnak, hogy támogassák a másikat, valószínűleg nem sikerült volna.


  5. 5 2013-ban ez a szerelmes pár úgy döntött, hogy ideje áttérni az egészséges életmódra. Azóta több, mint 150 kilogrammtól szabadultak meg közösen.


  6. 6 Szerették volna kicsit ,,kicsípni" magukat az esküvő előtt. Le a kalappal!


  7. 7 Ez a házaspár abban a korban döntött a fogyókúra mellett, amikor a legtöbben már nem foglalkoznak ilyesmivel. Ketten együtt összesen 60 kilogrammtól szabadultak így meg.


  8. 8 Haley Smith egész életében édesség-mániás volt, azonban amikor a barátja megkérte a kezét, megígérte neki, hogy változtat az életmódján és jobb ember lesz. Így is lett.


  9. 9 Néha az esküvői fotók döbbentik rá az embert, hogy ideje fogyókúrázni. Azóta mindketten több mint 150 kg-tól szabadultak meg.


  10. 10 Elmondásuk szerint nagyon nehéz volt megfékezni az étvágyukat és megváltoztatni a rossz étkezési szokásaikat. 2 év alatt azonban az eredmény megtérült: 230 kg-tól szabadultak meg.


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.