HIRDETÉS BEZÁRÁS
Tetszik
Életmód

12 dolog, ami mindenkit zavar más emberek házában, de nem mindig mernek róla beszélni

Gyakran megfeledkeznek ezekről a házigazdák.

  A legtöbb ember számára a vendégek fogadása automatikusan azt jelenti, hogy alaposan kitakarítjuk az otthonunk. Felmosunk, tisztítjuk az ablakokat és tükröket, portalanítunk, hogy tökéletes legyen a lakás. Azonban néhány apró részlet az otthonunkban lehet figyelemfelkeltőbb a vendégeink számára, mint maga a rendetlenség vagy a pókhálók a mennyezeten.

  HIRDETÉS

  Mai gyűjteményünkben megmutatjuk, hogy mik azok az apró, de mégis sokszor rendkívül bosszantó dolgok, amikről gyakran megfeledkeznek az emberek.

  12 Bekapcsolva hagyott televízió

  Zavaró részletek a házban 021.webp
  ©  
  Andre Chinn / Flickr 
  ©  
  CC BY 2.0

  Sokan már annyira megszoktuk, hogy mindig be van kapcsolva a televízió, hogy még a vendégek érkezésekor sem kapcsoljuk ki. Ez a számunkra „nyugtató” háttérzaj azonban rendkívül zavaró lehet másoknak.

  Vannak emberek, akiknek az állandó villódzás és monoton zúgás komoly fejfájást okozhat. Ezenkívül a bekapcsolva hagyott televízió kicsit azt sugallja, hogy a vendégek nem annyira érdekesek és szórakoztatók, mint a televízió.

  11 Erőteljes illataromák

  Zavaró részletek a házban 020.webp
  ©  
  AJ____ / Flickr 
  ©  
  CC BY 2.0

  Minden otthonnak megvan a maga egyedi illata, amit a legtöbb vendég azonnal észre is vesz. Az emberek épp ezért különféle illatosítószerek segítségével próbálnak kellemes illatot teremteni a házban.

  Fontos azonban tudni, hogy a pálcás illóolajokban gyakran olyan növényi olajok találhatók, melyek egyes embereknél allergiás reakciót válthatnak ki.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  10 Kisebb hibák és hiányosságok.

  Zavaró részletek a házban 019.webp

  Mivel az életünk nagy részét otthon töltjük, ezért gyakran megfeledkezünk a jelentéktelennek tűnő apró hibákról és megtanulunk együtt élni azokkal. Egy hibás villanykapcsoló vagy kilazult asztal- székláb azonban rendkívül bosszantóak lehetnek a vendégeknek, akiknek azonnal szemet szúrnak ezek a hiányosságok és apró hibák.

  9 Kevés WC papír.

  Zavaró részletek a házban 018.webp

  A házigazdák jól tudják, hogy a WC-papír elengedhetetlen, ha vendégeket fogadunk. Fontos azonban azt is ellenőrizni, hogy pontosan mennyi áll belőle rendelkezésre a mellékhelyiségben. A legjobb, ha jól látható helyen tartalék vécépapírokat is lehelyezünk, ezzel megelőzve az esetleges kellemetlen helyzeteket.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Fényképek, képek és egyéb dekorációk.

  Zavaró részletek a házban 017.webp
  ©  
  Lucy Orloski / Flickr 
  ©  
  CC BY 2.0

  Egyes tervezők állítják, hogy a legkisebb dekorációk árulkodnak leginkább egy házigazdáról. Vannak, akik a minimalista, csupasz falakat részesítik előnyben, mások a családtagok fényképeivel lepik el a falat. Bármelyik csoportba is tartozunk, fontos tudnunk, hogy a vendégek azonnal észreveszik majd ezeket és fontos következtetéseket vonhatnak le általuk.

  7 Elszáradt virágok.

  Zavaró részletek a házban 016.webp

  Egy szép növény még a legunalmasabb belső teret is képes feldobni, ráadásul ez egy rendkívül olcsó módja az otthonunk dekorálásának. Fontos azonban odafigyelni a növényekre, és ha a betegség vagy elszáradás jeleit mutatják, akkor egy ideig célszerű távol tartani őket a kíváncsi szemek elől, mivel többet vehetnek el az otthonunk megjelenéséből, mint amennyit hozzáadnak.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.