HIRDETÉS BEZÁRÁS

9 fotó, ami megmutatja, hogy egy új hajvágás és hajszín hogyan változtatja meg egy nő arcát és stílusát

Mintha teljesen kicserélték volna őket.
Szólj hozzá

  Sok ember alulértékeli a hajformázás erejét, és ehelyett elvárja, hogy majd egy új ruházat fogja drasztikusan megváltoztatni a megjelenését és megoldani minden problémáját.

  HIRDETÉS

  Pedig a frizura megváltoztathatja az arcot és egy új stílus alapjait is lefektetheti. Ezt meggyőzően bizonyítják azon lányok példái, akik radikálisan megváltoztatták a külsejüket.

  Női átalakulások 009

  Az első fotón sikertelen technika látható: a meghosszabbított frufru csak hangsúlyozta a kerek arcformát. A barna szemöldök kiemelkedik a szőkés színű haj hátteréből, elnehezítve ezzel a tekintetet.

  A jobb oldali képen a lány fiatalabbnak tűnik: az arca kissé megnyúlt, mert a frufru korrigálta az arccsontjait, a gesztenyebarna árnyalat pedig kiemeli a kék szemeket.

  Női átalakulások 008

  Az első képről egy kedves, de elhanyagolt lány néz rám: lenőtt haj, töredezett hajvégek, törékeny haj. Az átalakulás jót tett neki. A sérült hossz eltűnt, a sötét szín kontrasztot adott, nőtt a volumen. A második képről sugárzó energia egészen más – a lány magabiztos lett.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Női átalakulások 007

  Az arculatváltás előtt a lány nagyon fáradtnak tűnt. A gesztenyebarna szín elnehezítette az arc vonásait, a volumen hiánya pedig vizuálisan zsírosnak tűntette a haját (ez a fajta bob frizura gyakori hiba). A fülcimpáig érő hossz és a karamell szín segített hogy 10 évet letagadhasson az életkorából.

  Női átalakulások 006

  A hosszú hajú opció alapjaiban véve nem nevezhető rossznak. A lány erdei nimfának tűnik tőle, és nem tudom azt mondani, hogy nem illik hozzá a hosszú haj. A rövid hajjal a külseje másképp ragyog: megmutatkozott az arc érdekes formája, az ajkak pedig mintha teltebbek, a szemek pedig fényesebbek lennének.

  Női átalakulások 005

  A stylistok gyakran hívják fel az emberek figyelmét a haj minőségének fontosságára. A töredezett hajvég egy olyan részlet, ami elront minden frizurát és hajszínt. A bal oldali képen a hajat a magas hőmérsékletű göndörítéssel teljesen tönkretették, a végei minden irányba állnak, az árnyalat pedig nem emeli ki az arc vonásait. A frissített aszimmetrikus hajvágás és a csokoládébarna tónus hangsúlyosabbá tette a nyakat, az arc pedig feltűnőbb lett.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Női átalakulások 004

  Nagyon tetszik a négyzet alakú arcforma, de a bal oldali képen a lány egyszerűnek tűnik, míg a jobb oldali képen egy kifinomult modellre emlékeztet. A rövid hajvágás kiemelte az arccsontjait, az állkapocscsontot és az állát, a színből pedig eltűnt a vörösség, ami előkelőbbé tette a megjelenést. A hullámok játékosságot adnak, elveszik a túlzott szigorúságot a külsejéből.

  Női átalakulások 003

  A sötét haj felhívja a figyelmet az arcra, ezért a nagy vonású és lágy vonásokkal rendelkező lányoknak mindig azt javasolják, hogy próbálják ki a szőkét. Ebben az esetben a hamvas árnyalat légiesebbé tette a hősnőt, különösen a frizura térfogatnövelő hullámaival kombinálva.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  Női átalakulások 002

  Balra egy hétköznapi lány látható, nem a legfinomabb vonásokkal. Jobbra egy tünde stílusos hajvágással és hatalmas szemekkel. Imádom, ha a fiatal lányok nem félnek kísérletezni a hosszal.

  Női átalakulások 001

  Az átalakulás előtt ez a gyönyörű nő nem volt ennyire látványos – a volumen hiánya miatt. A légies frizura és a világos árnyalat frissítette a megjelenést és nőiessé tette az összhatást.

  Melyik átalakulás tetszett a legjobban? Be mernél vállalni egy ilyen drasztikus átalakítást?

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.