HIRDETÉS
Egyéb

6 furcsa dolog, ami megtörténhetne, ha a testrészeink folyamatosan növekednének

Nem lenne benne köszönet.

  Az emberi test egy csodálatos szerkezet, beleértve annak szerveit és sejtjeit, melyek fáradhatatlanul dolgoznak, hogy megfelelő formában tartsák a tulajdonosukat. De gondoljunk csak bele, mi történne vajon, ha a testünk növekedése nem állna meg egy bizonyos korban, hanem egész életünkben folyamatosan növekedne?

  HIRDETÉS

  Ez a vad gondolat egyébként nem olyan vad, mint amilyennek látszik, hiszen a hajunk és a körmeink is ezt teszik – egy pillanatra sem állnak le a növekedéssel egész életünkben. Most megmutatjuk, mi történhetne, ha más testrészeink és szerveink is folyamatosan növekednének, és ez hogyan lenne hatással az életünkre:

  1 A járás nehéz lenne a hatalmas izmaink miatt.

  Tesrészek

  A lábizmok mérete a magasságunkkal együtt változik. A végtelenségig azonban nem nőhetünk felfelé, úgyhogy, ha elérnénk a maximális magasságunkat, viszont az izmaink ennek ellenére tovább növekednének, akkor irreálisan nagyra nőnének. Annyira, hogy az már vélhetően a mozgásban is korlátozna bennünket. Hihetetlenül lassúvá válnánk és valószínűleg járni sem tudnánk.

  2 Többször kéne vásárolnunk, mint valaha

  Ruhaméretek

  Bár egy valóra vált álomnak tűnik, akkor valószínűleg kevésbé élveznénk. Sokkal gyakrabban kellene új ruház vásárolnunk, ha a testünk soha nem hagyná abba a növekedést. Valószínűleg nem is lennének kedvenc ruhadarabjaink, hiszen ahogy megkedvelnénk egyet, már vehetnénk is belőle újat. Iszonyatosan keményen kéne dolgoznunk már csak azért is, hogy megengedhessük magunknak azt, hogy ruhában járjunk.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  3 A nagy szív nem mindig jó dolog.

  Belső szervek

  Minél nagyobbra nő a testünk és a szerveink, annál több vérre lenne szüksége a testünknek, amit valamivel keringetni is kell, vagyis a szívünknek is nagyobbnak kellene lennie, hogy képes legyen ellátni a feladatait. Ellenkező esetben nem élnénk túl az extrém növekedést.

  4 A máj működésképtelenné válhatna.

  Máj állapota

  A máj számos funkciót lát el, beleértve a zsírok és vér szűrését. A máj képes regenerálni önmagát, de ezt csak addig tudja megtenni, míg javíthatatlanul nem károsul. Ha folyamatosan növekednénk, a májunknak is velünk együtt kellene növekednie, hogy továbbra is elláthassa a feladatait, ellenkező esetben a májunk működésképtelenné válna.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  5 A fogaink rosszul illeszkednének.

  Emberi fogak

  Ha a fogaink folyamatosan nőnének, akkor valószínűleg egy idő után nem lenne elég hely számukra, hogy továbbra is kényelmesen elférjenek a szánkban. Valószínűleg csak a fogaink teljes eltávolítása és egy műfogsor viselése oldaná meg ezt a kényes problémát.

  6 Az egyszerű feladatok elvégzése is komplikálttá válna.

  Hosszú körmök

  Képzeld el, milyen lenne, ha a körmeid olyan gyorsan nőnének, hogy amint levágod őket, már ismét nagyok lennének. Alaposan meggyűlne a bajunk az olyan hétköznapi dolgokkal is, mint például az ingünk begombolása.

  Folyamatosan biztonságos távolságban kellene maradnunk másoktól, hogy ne törhessenek el a körmeink egy óvatlan érintéstől. Talán egy körömvédő kesztyűt is létre kellene hozni, hogy ne sérthessük meg magunkat vagy másokat a körmeinkkel.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

One comment -

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.