HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

13 karácsonyi ajándék, ami csak csalódást okoz és egy kérdés hagy hátra: „Ez most komoly?”

Nem őszinte tőlük az emberek mosolya.

  Nehéz tud lenni megtalálni a tökéletes ajándékot, különösen akkor, ha fogalmunk sincs, mire vágyik az illető. Vannak azonban olyan dolgok, amiket kétszer is át kell gondolni vásárlás előtt, mert semmi másról nem árulkodnak, csak arról, hogy: „Nem volt kedvem ajándékot keresni neked, szóval ezt kapod.”

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál mi magunk is ütköztünk már nehézségekbe az ajándékok kiválasztása közben, ezért reméljük, hogy a most következő lista mindenkinek segítség lehet abban, hogy ne okozhasson csalódást a szeretteinek.

  13 Karácsonyi díszek

  Karácsonyi ajándékok 022

  Könnyű átadni magunkat a karácsonyi hangulatnak és izgatottá válni miatta. Jobban meggondolva azonban bármi, ami az év tizenegy hónapjában egy dobozba elrakva pihen, az nem lehet jó ajándék. És egyébként sem illik karácsonyi díszeket ajándékozni, ha az illető már feldíszítette az otthonát. Jobb, ha olyasmit választasz, ami egész évben emlékeztetni fogja őket rád.

  12 Termosz

  Karácsonyi ajándékok 021

  Ha az Amazon weboldalán a keresősávba beírjuk a „legrosszabb ajándékok” kifejezést, a lista tetején a termosz lesz. Elég gyakori, hogy ezt adjuk a kollégáknak, de még rokonoknak is. Egy ilyen ajándék azonban könnyen zavarba hozhatja az illetőt, még az is előfordulhat, hogy tovább adja valaki másnak.

  • Öt évig dolgoztam ugyanannál a cégnél. Minden alkalmazottnak volt termosza, mert munka előtt és a szünetekben a kioszkhoz jártunk kávét venni. De ennek ellenére minden karácsonykor termoszokat kaptunk az igazgatótól. Mindig pirosak voltak és rossz minőségűek. Kicsit úgy tűnt, mintha a főnöknő nagybani szállítmányt vásárolt volna, és így évekre letudta volna az ajándékokat az alkalmazottai számára.
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  11 Tematikus édességek

  Karácsonyi ajándékok 020

  A gyerekek már most is rengeteg ingyen édességet kapnak karácsonykor, amelyeket sok helyen, például az iskolában, bankokban vagy postahivatalokban osztanak szét nekik. És sosem lehet tudni, mi van egy bontatlan édességes dobozban. Lehetnek benne olyan édességek, amelyeket a gyermek nem akar megenni, egyszerűen azért, mert nem szereti őket.

  • Ráadásul sok szülő ellenőrzi a gyermeke által fogyasztott cukor mennyiségét, így általában azokat az édességeket vásárolják, amelyeket a legkevésbé tartanak rossznak. A legjobb, ha nem zavarunk ebbe bele és nem okozunk fölösleges problémát.

  10

  Karácsonyi ajándékok 019

  A karácsony a csodák időszaka, ezért a pénzzel kapcsolatos ajándékot túlságosan anyagiasnak tűnhetnek. Általánosságban elmondható, hogy egy pénztárca kiváló ajándék lehet egy születésnapra vagy egy különleges randevúra. Azonban csak akkor, ha személyre szabott, a kívánt márkájú, megfelelő méretű és színű, megfelelő számú rekesszel és kártyatartóval ellátva. Ellenkező esetben az illető soha sem fogja használni az ajándékot.

  • A feleségem nagyszülei nem szerettek. Egyik karácsonyra egy „Jánosnak” feliratú dobozt adtak nekem. Valójában nem Jánosnak hívnak. Egy aktatáska méretű, régimódi pénztárca volt benne. Bőrből készült, és egy nagy dombornyomott bölény képe volt rajta. © KenPopehat / Reddit
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Házi ételek

  Karácsonyi ajándékok 018

  Képzeld el, hogy kinyitsz egy szép dobozt, és házi készítésű mézeskalács kekszet találsz benne. És utálod a gyömbért. Vagy egy másik dobozban találsz egy üveg málnalekvárt. Szereted a lekvárt, de az, aki adta neked, nem nagyon tud főzni. Egy ilyen ajándékkal könnyű pórul járni. És egy sok cukrot tartalmazó ételt adni egy olyan időszakban, amikor mindenki sok édességet eszik, nem a legjobb ötlet.

  • Nem tudom, hogy mi a neve ennek az ételnek, de a családomban pizzás keksznek hívtuk. Ez egy kesudióból készült sült tészta volt, nem túl finom. Minden évben kaptuk ezt a „borzalmat” a nagynénémtől. Udvariasan megköszöntük neki, és amikor hazaértünk, kidobtuk. © wetwater/Reddit
  • Tavaly a barátomtól egy körtekonzervet kaptam ajándékba. © Clementinecutie13 / Reddit

  8 Konyhai eszközök

  Karácsonyi ajándékok 017

  Egy új evőeszközkészlet vagy konyhai eszköz hasznos ajándék lehet annak, aki szeret főzni, vagy aki nemrég költözött be az új otthonába. De azoknak, akik nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában, fölösleges. Az, aki evőeszközöket vásárol karácsonyi ajándékként, praktikus embernek tekinthető, de mindenki szeretne ennél egy kicsit több varázslatot a karácsonyi ünnepekkor.

  • Abban az évben én a volt férjemnek egy nagyon drága órát adtam, ő pedig egy 6 ezer forintos turmixgépet. Akkoriban már három ilyenünk volt. © tealgrayone / Reddit

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.