HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

13 ismerős tárgy a házunkban, aminek rég a szeméttelepen lenne a helye

Csak a port gyűjtik és a helyet foglalják.

  Mindannyian szeretjük, ha az otthonunk barátságos és hangulatos, ahol minden szegletnek megvan a maga hangulata és karaktere. Egy ilyen légkör megteremtéséhez számos különféle tárgy és dekorációs elem szükséges. Eljön az idő azonban, amikor betelnek a polcok, az asztalok, és az erkélyen sincs már több hely. Ilyenkor pedig el kell kezdeni szelektálni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most elmondjuk, hogy a szakértők véleménye alapján melyek azok a holmik, amiktől ilyenkor elsőként kell megszabadulni, ugyanis semmi keresnivalójuk az otthonunkban.

  13 Világító lámpák és figurák

  Szeméttelepre való cuccok 022

  A belső tér díszítésére tervezett kerámia, műanyag, fa vagy elemes figurák vagy lámpák általában csak a helyet foglalják az asztalon. Ráadásul a beléjük épített világítás felkapcsolását nem olyan gyakran tesszük meg, mint ahogyan azt ezen dísztárgyak vásárlásakor terveztük.

  12 Régi cipők

  Szeméttelepre való cuccok 021

  Sokunknál van otthon egy komplett arzenálnyi cipő, melyeket évek óta nem hordtunk, és pontosan tudjuk, hogy már nem is fogjuk viselni. Ilyen esetben rá kell vennünk magunkat, hogy kidobjuk őket, még akkor is, ha az a bizonyos belső hang ezt nem nagyon akarja engedni, mivel azt súgja, hogy egyszer talán még jók lesznek valamire. De ez nem így van.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  11 Kínai szuvenírek

  Szeméttelepre való cuccok 020

  Kínai eredetű egzotikus ajándéktárgyak. Ragyogó szemekkel és gyermeki örömmel vettük meg őket, de néhány hét után egyszerűen már tudomást sem vettünk róluk. Most pedig már csak fejfájást okoznak, mivel takarítás közben folyamatosan port kell róluk törölni, illetve egyik-helyről a másikra pakolászni.

  10 Régi vasalódeszka

  Szeméttelepre való cuccok 019

  A hálószobaajtó mögött vagy az erkélyen gyakran található egy, az idősebb generációktól örökölt vasalódeszka. A kopottas szövet és az instabil lábak már nem teszik lehetővé a kényelmes használatot, de ennek ellenére mégsem merjük kidobni, hiszen édesanyánk ugyanezen a vasalódeszkán vasalta a ruhánkat.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  9 Befőttesüvegek

  Szeméttelepre való cuccok 018

  Amikor megesszük a lekvárt, sokan alaposan kimossuk az üveget, majd a polc legtávolabbi sarkába tesszük. És minden alkalommal reméljük, hogy a jövőben még hasznát vesszük valamire. Egy idő után komplett befőttesüveg raktárt hozunk létre ezzel a megkérdőjelezhető szokással. Jobb, ha megszabadulunk ettől a készlettől, vagy elajándékozzuk a szomszédoknak.

  8 Régi kanalak és villák

  Szeméttelepre való cuccok 017

  A befőttesüvegek mellett általában egy halom régi kanál és villa is található. Már nem is emlékszünk rá, hogy melyik-honnan származik. Talán némelyik még a 15 évvel ezelőtti albérletből van, bizonyos darabokat pedig a vidéki kirándulások alkalmával vásároltunk. Ideje megszabadulni tőlük.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.