HIRDETÉS BEZÁRÁS
Egyéb

10 belsőépítészeti szabály, amit ideje lenne örökre elfelejteni

Ezek a megoldások már rég nem aktuálisak.

  Sokan hozzászoktak, hogy a berögződésük miatt mindig azonos színű székeket és asztalokat, vagy mindig élénk színű gyerekszoba bútorokat vásároljanak, pedig ma már sokkal több lehetőségünk van az otthonunk berendezésére, és sokkal látványosabb eredményt is tudunk velük elérni.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most összegyűjtöttünk néhány olyan népszerű tévhitet, amit ideje lenne egyszer s mindenkorra elfelejteni, mert vannak sokkal jobb és hangulatosabb alternatívák helyettük.

  10 tévhit: A kanapénak és a foteleknek össze kell illeniük.

  lakberendezés 019

  Hosszú ideig az emberek úgy gondolták, hogy a bútorokat együtt kell megvásárolni: a kanapé menjen a fotelokhoz, és fordítva. Ma már ez nem kötelező: más fotelokat is vásárolhatsz, feltéve, hogy azok összeillenek a belső tér többi részletével. Legalábbis ezt mondják a dekorátorok és belsőépítészek.

  9 tévhit: Hálószoba berendezés.

  lakberendezés 018

  Nem feltétlenül kell teljes hálószobát vásárolnod, sem pedig hagyományos éjjeliszekrényt az ágy mellé, helyette használhatsz néhány szép kis asztalt is.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 tévhit: A fehér falaktól kórház hangulat lesz.

  lakberendezés 017

  Igen, a falak lehetnek fehérek, és a szobád attól még nem fog kórházra hasonlítani, már persze, ha jól választod meg a kiegészítőket, és nem telíted túl a fehér szobát fehér tárgyakkal. Ha színes kiegészítőket használsz, nagyon szép szobát hozhatsz össze.

  7 tévhit: A bútoroknak közvetlenül az ablak mellett a helyük.

  lakberendezés 016

  Sokan úgy gondolják, hogy így több helyet nyerhetnek a helyiségekben. Ha kis nappalid van, értelemszerűen nincs túl sok lehetőséged. De ha például nagyobb, mint 18 négyzetméter, akkor ezt a sztereotípiát nyugodtan elfelejtheted.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 tévhit: A fürdőszobába sima csempe kell.

  lakberendezés 015

  Napjaink fürdőszobai anyagválasztékával végre búcsút inthetünk a kerámiának. Ma már léteznek olyan csempe lehetőségek, amelyek kiválóan utánozzák a követ, betont és a fát.

  5 tévhit: Az asztaloknak és székeknek passzolniuk kell egymáshoz.

  lakberendezés 014

  Különböző kollekciókból származó asztalok és székek vásárlásával extrém módon dobhatod fel az étkeződ. Kombinálj, kísérletezz, ne félj semmitől!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.