HIRDETÉS BEZÁRÁS
DivatInterneten talált dolgok

16 lány megmutatta, hogyan alakul át az arcuk a „no makeup” smink hatására

A természetes szépség napjainkban népszerűbb, mint valaha, ám ez sem azt jelenti, hogy a nők nem használnak sminkeket, épp ellenkezőleg. A "no makeup" smink segít kihangsúlyozni az előnyöket és elrejteni az apró hibákat anélkül, hogy a természetesség hatását megbontva ez bárkinek is szemet szúrna.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most felkutattunk néhány lányt, akik elsajátították a no makeup smink művészetét, és bátran megosztották a nagyvilággal, hogy mit is jelent tulajdonképpen ez a smink, ami elvileg nincs ott, de mégis ott van.

  1. 1 ,,Szeretnék természetesen gyönyörű lenni ahelyett, hogy gyönyörűnek sminkelem magam. Szeretem a vörös ajkakat és a sötét szemhéjfestéket, de úgy érzem, itt az ideje elfogadnom önmagam.”


  2. 2 ,,Mindennapi sminkem. A szemöldököm az arcom legfontosabb része, mindent megváltoztat.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 3 ,,Volt egy súlyos bőrgyulladásom, ami hosszú időre betett az önbecsülésemnek. Most örömmel hallgatom a férfiak bókjait.”


  4. 4 ,,Íme az én 10 perces „no makeup” sminkem. 1-2 percet vesz igénybe a szemöldököm, kevesebb mint egy percet az ajkaim és a szempilláim. A legtöbb időt az arcbőrömmel töltöm.”


  5. 5 ,,Kisminkeltem a 60 éves nagymamámat. Nagyon szórakoztató volt!"


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 6 ,,Egyszerűen nem élhetek anélkül, hogy highlightert tennék a szemem belső sarkaiba. Úgy érzem, azonnal elvonja a figyelmet a szemem alatti karikákról.”


  7. 7 ,,A mindennapos sminkem nélkül és vele."


  8. 8 ,,Általában sok sminket használok, tehát ez a "no makeup" smink dolog számomra új."


  9. 9 ,,A no makeup sminkem célja, hogy egy órával később úgy jöjjek ki a fürdőszobából, hogy senki ne értse, mit csináltam bent annyi időn keresztül.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  10. 10 ,,Csak egy egyszerű no makeup smink hatás."


  11. 11 ,,Ez az én no makeup sminkem."


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  12. 12 ,,Egy hónapja megsérült a szemem, ezért sötét körök vannak alatta. A mindennapi sminkem segít ezt eltüntetni."


  13. 13 ,,Szinte minden sminkes eszköz, amit használok, olcsó. Vagy gyógyszertárban veszem, vagy valakitől ajándékba kapom. Utálok pénzt költeni a kozmetikumokra, mivel a bőrtónusom többször is drasztikusan változik a szezon során, szóval nem éri meg.”


   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  14. 14 ,,Smink nélkül vs. no makeup sminkkel."


  15. 15 ,,Sminkelés előtt és a no makeup smink után. Sok évnyi pattanás elleni harc után végre elégedett vagyok a bőrömmel.”


  16. 16 ,,Így néz ki az én mindennapos „no makeup” sminkem, táskás szemekre.”


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • 10,059
  Létrejött!KvízmesterNetkukac20 hozzászólásElső hozzászólásBeszélgetésindítóTörzsvendég10 hozzászólásKommentkirályÖregmotoros
  Egyébként a legtöbb hölgy kinézetén már az rengeteget javít, hogy a szeme alatti részre az arcbőréhez passzoló korrektort tesz. Ez tünteti el a fáradtság látszatát, és hagyja az arcot amúgy a maga saját módján kinézni. Az összes többi smink már csak csicsa :)

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.