HIRDETÉS BEZÁRÁS
DivatInterneten talált dolgok

A nők Kleopátra-frizurát vágattak maguknak, és ez bizonyítja, hogy egy jó fodrász az arcot is megváltoztatja

  A történészek szerint a manapság is csak „kleopátra frizurának” hívott frufrus, egyenes fazont maga az egyiptomi uralkodónő találta fel. Kleopátra szépségéről és divatosságáról legendák szólnak, de azt valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy az általa megálmodott frizura még 2 ezer évvel később is rendkívül népszerű, sőt mi több: gyönyörű lesz.

  HIRDETÉS

  Sikerét elsősorban a sokoldalúságának köszönheti, mivel bármilyen típusú személy számára ideális választás lehet, ráadásul úgy vélik róla, hogy nagyon fiatalos megjelenést kölcsönöz. A Liked.hu-nál most néhány előtte-utána fotót gyűjtöttünk össze nektek, amik ezt egyértelműen bizonyítják.

  1. 1


   Azt gondolnánk, hogy a hosszú és kissé göndör haj mindig gyönyörű, de ez sajnos nem így van. Különösen akkor, ha a hosszúság miatt a haj veszít a dússágából. A hajvágást követően azonban ez a lány szó szerint kivirágzott.

  2. 2


   Be kell vallani, hogy ennek a lánynak a haja a nyírás előtt sem volt elvékonyodva, de valami mégis hiányzott belőle. Miután a fodrász kezelésbe vette – a lány teljesen átalakult. A legjobb pedig, hogy nem kell sokat bíbelődni ezzel a fazonnal ahhoz, hogy lenyűgöző hatást keltsünk.

  3. 3


   Itt egyértelműen nem passzolt egymáshoz az arcforma és a frizura, de a Kleopátra fazon orvosolta a problémát. A hajvágás után az arccsontok körvonalazódtak, a széles homlokot pedig beborította a frufru.

  4. 4

   micccp 2020 04 28 12 24 38 941436

  5. 5


  6. 6


  7. 7


  8. 8


  9. 9


  10. 10


  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.