HIRDETÉS

A különböző testalkatú barátnők ugyanolyan ruhákban bizonyítják, hogy nem a súlytól függ, jól áll-e egy ruha

Valószínűleg sokaknak ismerős már Denise Mercedes és Maria Castellanos neve, akik nemrégiben valóságos divatnagykövetekké váltak, hála a TikTok videómegosztó hálózatnak. Néhány hónappal ezelőtt már mi is írtunk róluk egy cikket, az egyforma ruhába öltözött lányok ugyanis az egész internetet felbolygatták.


HIRDETÉS

A lányok most új ruhákkal tértek vissza, így természetesen a Liked.hu-nál sem hagyhattuk ki az alkalmat, hogy ismét bemutassuk: nem a ruha mérete a lényeg, hanem az, hogy hogyan viseljük.

 1. 1 Kezdetben Denise és Maria egyszerűen csak szórakozásból töltött fel videókat, hogy megmutassák, milyen jól tud kinézni ugyanaz a ruha egy 42-es (XXS) és egy 54-es (XL) méretben.

  1 247

 2. 2

  2 237

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 3. 3

 4. 4 Hamarosan azonban hatalmas rajongótáborra tettek szerint, amikor az első TikTok-on megosztott videójuk több, mint 1,5 milliós nézettségre tett szert.

  4.1 8

 5. 5

  4 234

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
 6. 6

  5 243

 7. 7 A lányok ekkor rájöttek, hogy ideje előállni egy saját hastaggel, és nagypályás videógyártásba kezdeni, nagyon sok nő ugyanis rendkívül inspirálónak találta, amit csinálnak.

  6 234

 8. 8

  7 224

 9. 9

 10. 10 Az Instagramon kérték ki a követőik véleményét, hogy a #ThroughThickAndThin vagy a #StyleNotSize hastaget használják ezentúl a videóikhoz, és az utóbbi lett a befutó.

  9 214

  Még nincs vége, a cikk a következő oldalon folytatódik!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás
31
13 hozzászólás, 31 pont

SZÓLJ HOZZÁ!

 • Oké, tökjó, de ritkán néznek ki a túlsúlyos nők úgy, mint a fenti képeken látható duci hölgy. Ő nagydarab, de nem az a hurkás féle, vagy hogy mondjam, szép formái vannak attól függetlenül, hogy duci. Nézzétek meg pl a hasát, nincsenek hurkák. Így nyilván jól áll a legtöbb ruha rajta. Én pl szintén túlsúlyos nő vagyok, de itt hurka, ott hurka, szóval pl egy ilyen simulós ruhát semmi pénzért fel se vennék, a dimbes-dombos hasamon nagyon szexi lenne :D szóval ha egy átlag dagi nőn mutatnák meg ezeket a ruhákat{mint pl én :"D), nagyon nem így állna.  Persze öltözhet csinosan egy duci nő is, csak nézze a saját testi adottságait, de ugyanúgy a vékonyaknak is illene, nekik se áll jól nyilván minden. 
 • A 42-es méret az nem XXS-es, a képen látható lány sem anorexiás. A másik lánynak pedig szintén nem 54-es a mérete, akkorát egy kb. 110 kilós nő hord.
 • A 14 es 17-es ruha nem all jol a ducinak, de ur Isten, milyen jo alakja van! Mindig vékony akartam lenni, de inkabb ha valaszthatnek, inkabb olyan duci lennék mint o. 
Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!