HIRDETÉS
Divat

14 előtte-utána fotó egy amerikai fodrásztól, aki rájött, hogyan fiatalíthatja meg a férfiakat

  Ha eddig azt hitted, hogy a szépségszalonba járás a nők kiváltsága, akkor jobb ha felkészülsz: elképzelhető, hogy ez hamarosan megváltozik. Legalábbis, ha az amerikai fodrász, Philip Ring által használt technika széles körben is elterjed. A férfi ugyanis olyan elképesztő „fiatalítást” végez a vendégein, amire korábban csak a profi sminkesek voltak képesek a női ügyfeleiken.

  HIRDETÉS

  Néhány évvel ezelőttig Philip pont ugyanúgy vágta és festette a férfi vendégei haját, mint bármelyik fodrász a világon. Az idő múlásával azonban rájött, hogy a kor haladtával már nem érdekli a férfiakat a hajuk színe vagy annak stílusa, csak egy dolgot szeretnének: még több hajat a fejükre.

  Ő Philip.

  Philip ezért kidolgozott egy saját parókakészítési technikát, ami segítségével körülbelül 3-4 hétig az urak olyan dús és menő hajkoronával tündökölhetnek, mint fénykorukban. Philip nem titkolja, hogy munkája fénypontja, amikor az ügyfelek először látják meg magukat a tükörben az új frizurájukkal. De ennyi elég a szócséplésből, nézd meg magad az eredményt! 

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK

Mi a reakciód?

3 comments

Tipp: a felhasználók képet is csatolhatnak a hozzászólásaikhoz!
 • Szia, guest
 • Azta. Hát ez tényleg elképesztő. Kaptak egy fiatalos, tucatra nyírt parókát. Fuuu de fantasztikus...
 • Azta mennyit dob a kulsejukon. De en nagyon kiakadnek, ha a pasi akivel randizok nem mondja el az elejen, hogy alig van haja

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE,

hogy elküldhessük neked a legjobb cikkeinket

*heti egy e-mailt fogunk küldeni

Még több Liked.hu

Továbbiak betöltése Betöltés...Nincs több bejegyzés.