HIRDETÉS

9 híresség, aki olyan drámaian megváltozott, hogy a rajongói sem ismerték fel


Sok nő szeret odafigyelni a megjelenésére, és kísérletezni is vele olykor. A drasztikus változások beiktatása persze mindig kockázatos, épp ezért csak nagyon kevesen mernek belevágni, különösen a világhírű sztárok körében. Akadnak azonban olyanok, akik mégis megtették.

HIRDETÉS

A Liked.hu-nál most 9 hírességet gyűjtöttünk össze, akik teljesen újragondolták az imázsukat, ezzel hatalmas meglepetést okozva még a legnagyobb rajongóiknak is.

1. Lucy Liu

Lucy liu

Amikor Lucy Liu szőkén mutatkozott a rajongók előtt, érthetően nagy meglepetést okozott. A színésznő 2018-ban jelent meg a frizurával a nyilvánosság előtt, és mint kiderült, a váratlan lépésre a 2020-ban megjelent "Stage Mother" című film szerepéért volt szükség.

Ezt követően visszatért a sötét színhez, de a hosszú hajat mellőzte, és egy stílusos bob-frizurára váltott.

2. Lady Gaga

Lady Gaga

A régen botrányairól híres Lady Gaga az utóbbi időben gyakran lepi meg rajongóit különféle smink nélküli fotókkal. Lady Gaga esetében az egyik legnagyobb változás, hogy az Instagramon közzétett képeinél ma már a természetes sminket és a kevésbé ragyogó szőke hajszínt preferálja, bár a nyilvános szerepléseihez még rendszerint mindig sokkoló sminkeket használ.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

3. Keanu Reeves

Keanu Reeves

A színészről meglepő fotót tettek közzé az egyik forgatás közben: Keanu, akit mindenki hosszú hajjal szokott látni, hirtelen szinte teljesen kopaszon tűnt fel a képen.

Az új kép nagy valószínűséggel a legújabb Mátrix film forgatásához kapcsolódik, melyben a főszereplőnek vissza kell majd térnie a való világba. A Mátrix 4 premierjét egyébként 2021 decemberére tervezik.

4. Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron változása a frizurája színét és formáját érintette.

2019-ben a színésznő feladta a szőke fürtöket, amik 2014 óta szinte már a védjegyévé váltak, és egy rövid, barna hajjal tűnt fel. 2020-ban Charlize visszatért a jól ismert szőke színhez, miközben a haja még rövidebb lett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

5. Zoe Kravitz

Zoe Kravitz

A színésznő 2019 végén megszabadult a jól ismert raszta hajtól és egy teljesen új stílust keresett magának. Az a hír járja, hogy Zoe-nak az új Batman-film szerepe miatt volt szükség a rövid hajra, de ez hivatalosan még nem nyert megerősítést. Zoe-nak mindenesetre annyira tetszik a rövid haj, hogy állítása szerint nem is fog frizurát váltani egyhamar.

6. Kristen Stewart

Kristen már több éve nem növeszti a haját, bár maga is azt mondta, hogy a rövid hajra történő átállás nem volt egy sétagalopp számára. A lány egész életében aggódott a füle miatt, ami szerinte aránytalanul nagy a fejéhez képest. 2020-ban egy szerep kedvéért mégis szinte kopaszra vágatta a haját, mivel a hősnő karakterének és életstílusának megformálásához ez passzolt leginkább.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

7. Adele

Adele

Az egész világ nagy érdeklődéssel figyelte az énekesnő több mint egy éven át tartó fogyókúráját. Adele azután döntött úgy, hogy életmódot vált, miután elvált a férjétől. Ezután fogyókúrába kezdett, most pedig olyan ruhákkal és frizurákkal kísérletezik, amiket korábban nem engedhetett meg magának, erről pedig örömmel oszt meg fotókat a rajongóinak is.

8. Jessica Simpson

Jessica Simpson

A kemény munkának köszönhetően Jessica Simpson-nak is sikerült megszabadulnia 45 kg-tól. Az énekesnő a második terhesség előtt és alatt lett túlsúlyos, de szeretett volna visszatérni korábbi alakjához. A művésznő állítása szerint ez a megfelelő táplálkozás és testmozgás segítségével bárkinek sikerülhet.

9. Cristiano Ronaldo

Christiano Ronaldo

Amikor a Juventus focistája, Cristiano Ronaldo házi karanténba került a vírus miatt, kiderült, hogy nagy meglepetéssel készül a rajongóknak. Az otthon töltött idő alatt Cristiano ugyanis szinte teljesen kopaszra vágatta a haját, majd egy erről készült fotóval sokkolta a rajongókat, akik nagyon megosztóan reagálta a sztárfocista új megjelenésére.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Másolás

SZÓLJ HOZZÁ!

Mit készítsünk?!
Kép
Fotó vagy GIF.
GIF
GIF képek vagy MP4 formátumú videók.
Videó
Youtube, Vimeo vagy Vine.
Szöveg
Szöveg-orientált bejegyzés, beágyazásokkal, videókkal és képekkel.
Lista
Klasszikus internetes lista, számozással.
Szavazás
Véleménynyilvánítás az előre megadott kérdésekre.
Visszaszámlálás
Ugyanaz, mint a sima lista, csak fordított számozással.
Személyiség teszt
Egy sor kérdés, melyek végül lelepleznek valamit rólunk.
Kvíz
Tudáspróba, melyekre csak jó vagy rossz válasz van.
Nyílt lista
Egy lista, melyet a látogatók szabadon bővíthetnek.
Ranglista
Egy lista, melynek elemeire a látogatók szavazhatnak.

Küldd el egy barátodnak!